NBA VEČER / Šarić s Warriorsima do pobjede, Hornetsi prekinuli niz od 11 poraza, a Oklahoma zaustavila Celticse

Image
Foto: profimedia

Došao je kraj pobjedama Bolton Celticsa koji su kod Oklahoma City Thundera izgubili rezultatom 127-123

3.1.2024.
9:29
profimedia
VOYO logo

Sinoć su na NBA parketima pet od šest utakmica pobjedu odnijele domaće momčadi.

Image
ZABIO 390 POENA U 32 UTAKMICE /

Super Mario Hezonja se vratio u momčad Reala u pobjedi nad Valencijom

Image
ZABIO 390 POENA U 32 UTAKMICE /

Super Mario Hezonja se vratio u momčad Reala u pobjedi nad Valencijom

Došao je kraj pobjedama Bolton Celticsa koji su kod Oklahoma City Thundera izgubili rezultatom 127-123. Oklahomi je to bila peta uzastopna pobjeda, a predvodio ih je Shai Gilgeous-Alexander koji je ubacio 36 poena te imao šest skokova i sedam asistencija. Za goste je briljirao Kristaps Porzingis s 34 koševa, 10 skokova i dvije asistencije, a odmah iza njega našao se Jayson Tatum s 30 koševa, 13 skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephen Curry je za Warriorse ubacio 36 koševa imao dva skoka te šest asista te je prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Oni su na domaćem terenu svladali Orlando Magic u tijesnoj borbi 121-115. Hrvatski košarkaš Dario Šarić u 14 minuta i 13 sekundi ubacio je dva koša, tri skoka i jedan asist. Magic je predvodio Paolo Banchero s 27 koševa, 12 skokova i šest asistencija.

Na domaćem su terenu pobjedu odnijeli i Philadelphia 76ers koji su svladali Chicago Bulls 110-97. Sinoć je triple-double upisao Philadelphijin Joel Embiid s 31 ubačajem, 15 skokova i 10 asistencija. Za goste je najbolji učinak imao Demar DeRozan sa 16 koševa, četiri skoka i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victor Wembanyama i San Antonio Spursi ovoga puta nisu imali šanse protiv Memphis Grizzliesa. Memphis je na svojem stadionu odnio pobjedu rezultatom 106-98, a predvodio ih je Ja Morant upisavši 26 ubačaja, pet skokova i deset asistencija.

New Orleans Pelicans su uvjerljivo bili bolji od gostujućih Brooklyn Netsa (112-85). Domaće je do pobjede vodio C.J. McCollum koji je imao učinak od 16 koševa, šest skokova i pet asistencija, dok je za Netse najbolji bio Cameron Johnson sa 17 ubačaja, četiri skoka i dva asista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina momčad koja sinoć nije pobijedila na domaćem terenu bili su Sacramento Kingsi. Oni su od gostujućih Charlotte Hornetsa izgubili 104-111. Hornetsi su time prekinuli niz od čak 11 uzastopnih poraza, a predvodio ih je Terry Rozier koji je ubacio 34 koša, imao tri skoka i šest asistencija. Za Kingse je najbolji učinak imao Aaron De Fox koji je sinoć imao 30 ubačaja, pet skokova i tri asista.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo