u novoj sredini / Šarić progovorio o životu u Minneapolisu, a otkrio i kako ima još jedan nadimak - štakor!

Image
Foto: AP Images

Iako je u Minnesoti izgubio ulogu startera, Šarić ima itekako važnu ulogu u rosteru Timberwolvesa i zadovoljan je u novoj sredini

20.12.2018.
16:21
AP Images
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac prije nešto više od mjesec dana promijenio je momčad i 'trejdom' Philadelphije i Minnesote postao je članom Wolvesa, dok je u suprotnom smjeru otišao Jimmy Butler. 

Iako je u Minnesoti izgubio ulogu startera, Šarić ima itekako važnu ulogu u rosteru Timberwolvesa, a sam 'Šiši' tvrdi kako je zadovoljan u novoj sredini. Posebno je impresioniran navijačima kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako su emotivni i nevjerojatni, podržavaju nas i kad gubimo. Protiv Houstona su nas podržavali i na -15. Podigli smo igru u drugom poluvremenu, podržavali su nas, kad smo se vratili, bio je to nevjerojatan osjećaj", rekao je Šarić o navijačima kluba. 

"Kada smo ja i Covington došli, na parketu je bila nevjerojatna energija, svi podržavaju jedni druge. Ljudi koji sjede na klupi trude se navijati za dečke koji se bore na parketu, a kad se boriš, sve postaje lagano", rekao je Šarić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim komentara o novoj momčadi, Šarić je otkrio kako osim nadimaka 'Šiši', kojeg je dobio u ranoj fazi karijere u Hrvatskoj, te 'Homie', kojeg su mu nadjenuli u Philadelphiji, ima i još jedan nadimak kojeg si je nadjenuo sam. 

'Zvao sam samog sebe štakor. Oni mogu preživjeti u niskim i visokim temperaturama, mogu preživjeti bilo gdje. Rekao sam - ja sam kao ta životinja. Pokušavam preživjeti, igrati dobro s bilo kojom momčadi i igračima. Pokušavam se uklopiti i naći svoje mjesto. Ne znam, čudno je, mislim da je to samo moj stav prema košarci", zaključio je Šarić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarićeve izjave možete pogledati OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo