ŠARIĆ PROGOVORIO O TEŠKOJ SEZONI, A ONDA JE DOŠLA NA RED HRVATSKA: / 'Nadam se da su crni dani iza nas...'

Image
Foto: Screenshot/RTL

Nada se da neće opet mijenjati klub

13.6.2019.
23:10
Screenshot/RTL
VOYO logo

Iza hrvatskog košarkaškog reprezentativca DarijaŠarića teška je sezone u NBA ligi. Taman kad se privikao na život u Philadelphiji klub ga je proslijedio u Minnesotu.

"Ovu sezonu želim što prije zaboraviti. Nisam prezadovoljan. Ovo mi može biti motivacija da iduće godine dobijem veću minutažu. Nisam dobro reagirao na promjenu. Sad sam se tamo se ustalio i nadam se da će mi biti lakše ukoliko tamo ostanem. U NBA ligi nikad se ne zna. Jedan dan ste tu, a sutra ste u drugoj ekipi. Promijeni vam se život u milisekundi. Zasad ostajem tamo i vidjet ćemo što će biti u budućnosti“, kazao je Šarić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuo se s izbornikom

Reprezentacija se nije uspjela kvalificirati na Svjetsko prvenstvo što je kulminiralo smjenom DraženaAnzulovića i dolaskom VeljkaMršića na klupu.

"Već sam se čuo s izbornikom. Našli smo se i popričali. Malo je sve to ružno izgledalo kad su se ljudi koji su u košarci natezali preko novina. Nadam s da ćemo sljedeći ciklus, ako budemo svi na okupu, dobro odraditi i napraviti neki rezultat“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo