[VIDEO] ŠARIĆ I NJEGOVI SUNSI NASTAVILI DOMINIRATI KARANTENA-KOŠARKOM: / Hrvat se fantastično snašao u potpuno novoj ulozi

Image
Foto: Profimedia

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Devin Booker sa 35 koševa, a Mikal Bridges i rookie Cameron Johnson su dodali po 18 koševa svaki

11.8.2020.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Dobro je došao ovaj transfer u Disney World Dariju Šariću i njegovim Phoenix Sunsima. Od gotovo otpisane momčadi postali su legitimni kandidati za doigravanje, a u karantenskoj košarci još uvijek ne znaju za poraz.

Svoju su šestu pobjedu u jednako toliko utakmica upisali su sinoć protiv Oklahoma Cityja 128:101. a hrvatski košarkaš Dario Šarić je odigrao vrlo dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u 23 minute zabio 16 koševa uz šut iz igre 7/12 (trice 1/3) te je tome pridodao devet skokova, dvije asistencije te po jednu ukradenu loptu i jednu blokadu.

Zanimljivo je da je Šarić utakmicu započeo na poziciji centra, što mu nije nimalo smetalo. Dovoljno je reći da je već u početne tri minute imao dva poena, dva skoka i asistenciju. Sve Šarićeve najbolje poteze možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Devin Booker sa 35 koševa, a Mikal Bridges i rookie Cameron Johnson su dodali po 18 koševa svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thunder je predvodio Darius Bazley sa 22 koša i deset skokova. Thunder (43-27), koji je ispustio vodstvo od 15 koševa iz prvog poluvremena, već je osigurao nastup u doigravanju. Portland (32-39) je deseta momčad Zapadne konferencije. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Clutch Kuzma

Od ostalih jučer odigranih utakmica posebno je zanimljiv bio okršaj Denvera i LA Lakersa kojeg je na kraju ipak odnijela momčad u ljubičastom i zlatnom. Lakersi su se vraćali cijelu utakmicu iz rezultatskog ponora u koji su ih gurnuli Jokić i društvo, a Kyle Kuzma pogodio je za pobjedu tricu s četiri desetinke na satu. Njegov šut za pobjedu pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuzma je ukupno zabio 25 poena, a najbolji je na utakmici bio LeBron koji je zabio 29 te 12 puta asistirao. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Dallas Mavericksi uspjeli su bez pomoći Luke Dončića do pobjede 112:114 protiv Utah Jazza, a Slovenca je glumio Tim Hardaway Jr. koji je zabio 27 poena i vodio svoju momčad do pobjede. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee je bez Giannisa Antetokounmpa izgubio protiv Toronta 114:106 u utakmici koja bi se lako mogla dogoditi u finalu Istoka ove godine. Impresivna je bila klupa Raptorsa s koje su Chris Boucher (25p) i Matt Thomas (22p) kombinirano zabili 47 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Miami je odličnom all-around partijom Jimmyja Butlera (19p, 11s, 5a, 4uk, 1blk)stigao do pobjede 114:92 protiv Indiana Pacersa. Pogledajte sažetak te utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo