BOŽIĆNI NBA / Šarić dobar u porazu od Jokića, trener Warriorsa ludio: 'Da sam navijač, ne bih ovo gledao, bilo je odvratno'

Image
Foto: Profimedia

Srpski košarkaš je do čak 18 poena došao s crte slobodnih bacanja, što nije najbolje sjelo treneru Warriorsa Steveu Kerru

26.12.2023.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Dario Šarić je ubacio 14 koševa uz pet skokova i dvije asistencije u božićnom porazu Golden State Warriorsa na gostovanju kod Denver koji je slavio sa 120-114.

Image
SJAJNO OTVARANJE VEČERI /

Knicksi u božićnom specijalu 'srušili' Buckse: Slavili prvi put nakon devet utakmica

Image
SJAJNO OTVARANJE VEČERI /

Knicksi u božićnom specijalu 'srušili' Buckse: Slavili prvi put nakon devet utakmica

Najbolji strijelac Warriorsa bio je Andrew Wiggins s 22 koša, dok je Nuggetse predvodio Jamal Murray s 28 poena, a Nikola Jokić je uz 26 poena imao 14 skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, srpski košarkaš je do čak 18 poena došao s crte slobodnih bacanja, što nije najbolje sjelo treneru Warriorsa Steveu Kerru.

"Imam problem zbog načina na koji nam se sudi u obrani. Lagano dopuštamo protivniku da odu na liniju slobodnih. Da sam navijač ne bih volio gledati utakmicu kakva je bila u drugom poluvremenu. Bilo je odvratno", rekao je Kerr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božićni klasik u Los Angelesu završio je slavljem gostujućih Celticsa koji su sa 126-115 nadigrali Lakerse, jer su imali više raspoloženih igrača. Gosti su već u prvoj četvrtini otišli na +18, da bi se domaća momčad do poluvremena uspjela prišuljati na samo poen zaostatka te nakratko i povesti početkom treće četvrtine. No, veselje navijača Lakersa kratko je trajalo, jer je Boston već do kraja tog dijela utakmice opet došao do dvoznamenkaste prednosti koju je uspješno održavao do kraja utakmice. Strijelce Bostona predvodio je Kristaps Porzingis 28 koševa i 11 skokova.

"Iznimno sam zadovoljan kakvu smo utakmicu odigrali kao momčad. Iskreno, doista smo igrali dobru košarku. Jedino što nam je nedostajalo je vanjski šut koji je bio lošiji od uobičajenog. No, osim toga, mislim da smo stvarno odigrali jako dobro", rekao je latvijski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela početna postava Celticsa je bila na dvoznamenkastom učinku. Jayson Tatum je uz 25 koševa imao osam skokova i sedam asistencija, Jaylen Brown je ubacio 19 poena, a po 18 su postigli Derrick White i Jrue Holiday. White je uz to imao i 11 asistencija, a Holiday je dodao po sedam skokova i asistencija. Lakerse je s 40 koševa i 13 skokova predvodio Anthony Davis. Taurean Prince je ubacio 17 poena, a LeBron James je bio na rubu 'triple-double' učinka sa 16 koševa, devet skokova i osam asistencija.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo