'Šarao' je svuda, a sad se i Jordan želi slikati s njim!

Simpatični 16-godišnji Mario Hezonja iznenada je postao priča tjedna u Hrvatskoj, ali i preko 'bare'.

21.4.2011.
15:37
VOYO logo

Najnoviji košarkaški biser iz 'tvornice talenata' u Dubrovniku (Andro Knego, Nikša Prkačin, Lukša Andrić, Hrvoje Perić, Ante Tomić) prošli je tjedan bio jedan od samo devet Europljana na turniru Jordan Brand Classic u Portlandu. U domu Charlotte Bobcatsa gledalo ga je sedam tisuća ljudi. Bila je to scena o kojoj nije ni sanjao prije nekoliko godina kada se još 'tražio'.

"Tata se bavio vaterpolom, a ja sam 'šarao' svuda dok mi nije rekao da je vrijeme da se odlučim za košarku", otkrio je 16-godišnji Mario Hezonja, koji se pun impresija vratio iz SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskustvo je bilo sjajno, pa i jednu NBA All Star utakmicu gleda nekoliko tisuća ljudi više. Igrao sam s najboljim igračima svoga godišta iz cijelog svijeta, bilo nas je iz Brazila, Tajlanda... Jedino je šteta što sam bio u poraženoj momčadi", istaknuo je kadet kluba iz Trnskog, čije je zakucavanje proglašeno najboljim potezom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebne nagrade se nisu dijelile, ali su zato organizatori priredili veliko iznenađenje za mlade aktere utakmice. Gurnuli su ih u posebnu sobu i pred njima se ukazao gazda Charlotte Bobcatsa - legendarni Michael Jordan osobno.

"Rekli su nam da ga ne gnjavimo, ali svi su ga zaskočili kad se pojavio. Čekao sam svoj red, a onda ga je netko pitao s kojim igračem mu je bilo najteže igrati. Odgovorio mi je da je to bio Dražen Petrović. Jedan dečko dobacio mu je da sam iz Hrvatske, a on je potom predložio da se zajedno slikamo!", zaključio je simpatični Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo