SAMOUVJERENI KUKOČ: / Hrvatska legenda poslala jasnu poruku Warriorsima

Image
Foto: AFP

Košarkaški svijet s oduševljenjem prati briljantne ovosezonske igre Golden State Warriorsa u NBA ligi.

22.1.2016.
6:45
AFP
VOYO logo

Oni su u osnovnom dijelu sezone 1995/96 upisali 72 pobjede i samo deset poraza što je doseg kakav nikad nikome nije uspio. Warriorsi su, međutim, na dobrom putu da ih sruše, odradili su više od pola sezone, a na kontu imaju svega četiri poraza. Igre Golden Statea pozorno prate i Bullsi iz spomenute generacije, a među njima i legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč.

"Pobijedili bismo ih"

"Kladio bih se da bi vam 15 ili 16 igrača reklo da bismo ih pobijedili", rekao je samouvjereni Kukoč za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predvodnik Warriorsa je sjajni Stephen Curry za kojeg je aktualni trener Chicaga Fred Hoiberg ovaj tjedan izjavio da je najbolji šuter u povijesti NBA lige. No, za Kukoča Curry ipak nije najbolji igrač natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje ljudi koji misle da je Curry najbolji. Sigurno je najbolji strijelac, najbolji šuter, vrlo, vrlo talentirani dečko. Zadovoljstvo je gledati ga. Ali ako pogledate kompletnu njegovu košarku, obranu, skokove i sve ostalo, mislim da ga se ne može usporediti s LeBronom Jamesom ili nekim drugim. Čak bih rekao, ni s Jimmyjem Butlerom iz Bullsa. To su stvarno dobri igrači u oba smjera, defenzivno i ofenzivno", istaknuo je Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo