nba liga / Russell Westbrook je nezaustavljiv: pogledajte kakav su učinak imali hrvatski košarkaši

Image

Sinoć je u pobjedi Oklahoma City Thundera od 103-95 nad Memphis Grizzliesima zabio 24 koša, ugrabio je 13 skokova i upisao 12 asistencija

12.1.2017.
10:07
VOYO logo

Russell Westbrook nastavlja nizati triple doubleove, sinoć je u pobjedi Oklahoma City Thundera od 103-95 nad Memphis Grizzliesima zabio 24 koša, ugrabio je 13 skokova i upisao 12 asistencija te tome dodao dvije ukradene lopte i jedan blok.  

To mu je 18. triple double ove sezone i 55. u karijeri i mu nedostaju još četiri da na petom mjestu svih vremena u NBA pretekne legendarnog Larryja Birda. Cijelu prošlu sezonu Westbrook je upisao 18 triple doubleova,a taj je rekord držao od 1982./82 Magic Johnson.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victor Oladipo mu je pomogao sa 16 pogodaka te Enes Kanter sa 19 pogodaka i 13 skokova. 

Kod Memphisa najbolji je bio Mike Conley sa 22 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers su sinoć pogotkom T.J.McConnela a 98-97 pobijedili New York Knickse. 

Knicksi su vodili s košem razlike kada je Kristaps Porzingis promašio tricu šest sekundi prije kraja, a T.J. McConnell je pucao preko Carmela Anthonyja i donio svojoj momčadi pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York je u drugoj četvrtini vodio sa čak 17 koševa, ali je Philadelphia zahvaljujući seriji od  15-3 zatvorila prvo poluvrijeme a zatim počela treću četvrtinu serijom od 13-4. Knicks su opet uspjeli stvoriti prednost i to od 11 koševa prije nego su se Sixersi opet trgnuli na kraju.  

Joel Embiid je predvodio Philadelphiu sa 21 pogotkom i 14 skokova. Dario Šarić je odigrao 21 minutu i zabio tri koša te ugrabio isto toliko skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Knicksa najučinkovitji je bio Anthony sa 28 pogodaka, dok je Derrick Rose dodao 25.

Orlando Magic je u gostima izgubio od LA Clippersa što im je drugi poraz u četiri večeri u Staples centru nakon što su ih u nedjelju nadigrali LA Lakersi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć su ih Clippersi svladali sa 105-96.

Predvodio ih je Aaron Gordon koji je utakmicu završio sa 28 koševa od čega su četiri trice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando je vodio s pet koševa nakon prve četvrtine i sa dva koša u zadnjih 12 minuta, ali su ih onda u zadnjoj četvrtini nadigrali J.J. Redick, čiji je učinak sinoć bio 22 koša te Maurice Speights koji je zabio tri trice u tom zadnjem dijelu utakmice.

Mario Hezonja je na terenu proveo 12 minuta bez učinka, dok Damjan Rudež nije uopće ulazio u igru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo