RUSKI TAJKUN HVALI HRVATA: / "Imamo velika očekivanja, pokazao je naznake briljantnosti"

Image
Foto: AFP

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ostavio je dobar dojam u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi.

29.7.2015.
19:55
AFP
VOYO logo

U pobjedu protiv Orlanda Bogdanović je tada ugradio 28 poena, uz šut 12-17, te na taj način predvodio Netse do plasmana u doigravanje. U osnovnom je dijelu sezone bio na prosjeku od devet koševa po utakmici, a u doigravanju je bio još uspješniji (10,3).

Dobro odrađen posao

U svakom slučaju, pokazao je da Netsi na njega mogu računati s čime se slaže i vlasnik kluba, ruski milijarder Mihail Prohorov. On je dao izjavu za službenu klupsku internetsku stranicu u kojoj je izrazio zadovoljstvo odrađenim poslom između dviju sezona. Odlazak trostrukog sudionika All-Star utakmice Derona Williamsa nije ga previše 'dirnuo', važniji su mu oni koji su ostali. Među njima i Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao prvo, odradili smo stvarno dobar posao nakon sezone, bolji nego što su mnogi očekivali. Bez puno buke napravili smo puno. Brook Lopez i Thaddeus Young ostaju s nama što će nam dati kontinuitet. Joe Johnson ostaje naš stožerni igrač. Također, imamo velika očekivanja od Bojana Bogdanovića koji nam je pokazao prave naznake briljantnosti u prvoj sezoni u Netsima", istaknuo je Prohorov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo