'REPREZENTACIJA JUGOSLAVIJE DANAS BI POBIJEDILA AMERIKANCE': / Ugledni Španjolski list raspisao anketu, situacija je jasna kao dan

Image

Marca je napravila i roster te imaginarne reprezentacije i imena, mora se priznati, izgledaju vrlo impresivno

26.4.2021.
13:42
VOYO logo

Ugledni španjolski list Marca u ponedjeljak ujutro vrlo zanimljivom je temom zaintrigirao svoje čitatelje. Podsjetili su ih da će ovog ljeta biti 30. godišnjica raspada Jugoslavije, ali poanta tog teksta nije bila političke, već čisto sportske prirode.

Marca je pod povećalo dovela sjajne igre košarkaša s prostora bivše Jugoslavije, prije svih je istaknula vrhunske nastupe MVP kandidate Nikole Jokića i Luke Dončića te Atlantinog Bogdana Bogdanovića koji je u posljednjih mjesec dana u fantastičnoj šuterskoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašna postava

Marca je napravila i roster te imaginarne reprezentacije i imena, mora se priznati, izgledaju vrlo impresivno. Na bekovskim pozicijama tu su Miloš Teodosić, Goran Dragić, Vasilije Micić i Luka Dončić, na krilima Bojan Bogdanović, prezimenjak mu Bogdan, Nemanja Bjelica i Dario Šarić, dok bi centarske pozicije okupirali Nikola Vučević, Nikola Jokić, Jusuf Nurkić i Ivica Zubac.

Pitali su i svoje čitatelje misle li da bi ova reprezentacija pobijedila reprezentaciju SAD-a, a čak tri četvrtine čitatelja rekli su kako bi ta zamišljena reprezentacija bivše Jugoslavije bila bolja od Amerikanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo