Samo jednom pobijedili / Razočaravajući kraj za MVP-a: Nikola Jokić ispao iz doigravanja, Warriorsi su bili prejaki!

Image
Foto: profimedia

Nikola Jokić imao je 30 koševa, 19 skokova i osam asistencija. Njegovi suigrači, doduše, ponovno nisu napravili značajniji učinak.

28.4.2022.
8:30
profimedia
VOYO logo

Košarkaši Golden State Warriorsa plasirali su se u drugu rundu doigravanja na Zapadnoj konferenciji NBA lige. Momčad iz Zaljeva je s ukupnih 4-1 svladala Denver Nuggetse i aktualnog MVP-a lige, Nikolu Jokića.

Stephen Curry vratio se u udarnu postavu Warriorsa nakon što je u posljednjim utakmicama ulazio s klupe zbog oporavka od ozljede. Odmah je pokazao što i kako može, zabio je 30 poena i time bio najbolji strijelac Ratnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi su imali još četiri igrača s dvocifrenim brojem poena, ali nijedan nije zabio više od 20 koševa. S druge strane, Nikola Jokić imao je 30 koševa, 19 skokova i osam asistencija. Njegovi suigrači, doduše, ponovno nisu napravili značajniji učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci glatko prošli dalje

Milwaukee Bucksi prošli su dalje bez prevelike poteškoće u seriji protiv povratnika u doigravanje, Chicago Bullsa. Kao i obično, najbolji igrač bio je Giannis Antetokounmpo s 33 koševa, 9 skokova i 3 asistencije. Grk je šutirao 73.3% posto, imao samo dvije izgubljene lopte, jedan faul i to u 30 minuta igre.

Bullsi su bili bez ponajboljeg igrača Zacha LaVinea, koji je ponovno završio u COVID sigurnosnim protokolima. Za njih je najbolje odigrao mladi Patrick Williams, koji je zabio 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo