JEDAN OD NAJVEĆIH / 'Razbio' Cibonu pa joj poželio sreću: 'Nisu zaslužili biti u ovoj situaciji'

Image
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL

Partizan je u beogradskoj Štark Areni svladao Cibonu s uvjerljivih 96-67 (16-25, 20-17, 31-18, 29-7) 

15.10.2023.
8:49
Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 3. kola košarkaške ABA lige Partizan je u beogradskoj Štark Areni svladao Cibonu s uvjerljivih 96-67 (16-25, 20-17, 31-18, 29-7) 

Image
ABA LIGA /

Cibona vodila +15 protiv Partizana, a na kraju izgubila 30 razlike

Image
ABA LIGA /

Cibona vodila +15 protiv Partizana, a na kraju izgubila 30 razlike

Unatoč velikoj razlici u kvaliteti, Cibona se u nekadašnjem derbiju regionalnog natjecanja pokazala tvrdim suparnikom za aktualnog prvaka ABA lige te nakon 12 minuta igre imala nevjerojatnih 15 koševa prednosti (33-18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image
Image

Cibona je uspjela u zadnju minutu druge četvrtine ući s +11 (42-31), ali su Nunnally i Avramović spustili zaostatak na samo šest koševa na poluvremenu (42-36).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je drugo poluvrijeme dobio s čak 35 koševa razlike (60-25).

Aranitović s 21 košem i Mustapić sa 17 bili su jedini u Ciboni s dvoznamenkastim učinkom. Nunnally je predvodio strijelce Partizana sa 17 poena. Balša Koprivica je postigao 15 koševa, a Danilo Anđušić 14 za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je uvjerljivom pobjedom skočio na čelnu poziciju s učinkom 3-0, kakav ima i drugoplasirana Budućnost. Cibona je s učinkom 0-3 ostala u skupini momčadi koje su još uvijek bez pobjede u novoj sezoni, a u njoj su još Split, Mornar i Mega Basket. Najbolje plasirana hrvatska momčad je Zadar, koji se s učinkom 1-2 nalazi na osmoj poziciji.

'Dvostruki prvak Europe nije zaslužio biti u ovoj situaciji'

Trener Partizana Željko Obradović nakon utakmice je govorio o teškoj situaciji u kojoj se nalazi zagrebački klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se zahvaliti svim ljudima koji su došli bodriti ekipu, opet je bila lijepa atmosfera. Želim istaknuti i to da Ciboni želim sve najbolje, u veoma su teškoj situaciji. Klub s ogromnom tradicijom i vrhunskim rezultatima, bili su dva puta prvaci Europe, osvajali Kup kupova. Apsolutno nisu zaslužili biti u ovoj situaciji, već je potrebno da netko prepozna što je taj klub i da im pomogne", rekao je Obradović.

Na njegovim lijepim riječima mu se zahvalio netko iz marketinga Cibone, a jedan od najuspješnijih trenera u povijesti je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najiskrenije. I naravno, sve najbolje Ciboni u nastavku natjecanja".

Prokomentirao je i samu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno je jasno da smo počeli neodgovorno. Cibona je igrala vrlo dobro u prvom poluvremenu, a mi vrlo dobro u drugom", kazao je Obradović.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo