RAĐA OPISAO TRENUTAK KAD JE NOKAUTIRAO SINA GAZDE PAO-A: / 'Lik me pljune i akcija reakcija pošaljen ja lipo njega na spavanje'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Lik me pljune i akcija reakcija pošaljen ja lipo njega na spavanje'

10.9.2018.
19:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Proslavljeni bivši hrvatski košarkaš, od ovog vikenda član i "Kuće slavnih" Dino Rađa, na svom Facebook profilu objavio je još jedan od svojih postova u nizu u kojima otkriva zanimljivosti iz svoje velike karijere.

DINO RAĐA ZA – VJEČNOST: Pogledajte emotivan govor hrvatskog velikana koji je zaradio veliki pljesak

Dino je od 1997. do 1999. igrao za grčkog velikana Panathinaikos i objavio je zanimljivosti iz tog igračkog vremena. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti u izvornom obliku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U trenutku mog dovodjenja svi novinari su mu j.m.'

"Evo me nazad umoran ka pas ali sritan i ponosan ka dva pasa. Danas lik koji mi je posta jedan od najboljih prijatelja u životu, a usput kad san mislija da znan sve, naučija me jednu stvar dosta bitnu za kraj karijere. Pixi Subotić. Igrali smo mi jedan protiv drugog nekoliko puta, čak me pokušava čuvat najčesće neuspješno ali tek kad smo se sreli na relaciji trener - igrač povezali smo se nenormalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SLAVNI DINO RAĐA SVOJIM NADAHNUTIM GOVOROM ODUŠEVIO AMERIKANCE: ‘Zahvalio se čak i čistačicama’

U trenutku mog dovodjenja svi novinari su mu j.m. jer su mislili da san gotov zbog godina i operacije kolina 6 miseci ranije. Šta će ti stari igrač bez nogu i motiva. E tu su se grdno zajebali. Od prvog dana smo se dogovorili na jedan trening dnevno. Čak san to u ugovoru ima. Naravno da to nikad nije bilo zloupotrebljeno jer san ja taj meni bitni trening tonizacije u teretani redovno radija na svoju ruku po potrebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treningu svjež i raspoložen za nabijanje boca i stolica na tribine

Obavezno prije utakmice i bar još jedan put tjedno. Zato san bija na treningu svjež i raspoložen za nabijanje boca i stolica na tribine kad san smatra da ekipa dobro ne trenira, a to je kod Grka bilo često.

Onda su me gledali popreko koji mi je k. ali danas kad me vide kazu da je to bija ključ u njihovom odrastanju. Do nas dvojice Panathinaikos nije bija prvak Grcke 14 godina. Osvojili smo dva prvenstva zaredon i time upalili okidač za njihove daljnje dobro poznate uspjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je i sa njime bilo ima slike nema tona. Kad se usudija izvadit me iz igre kad san ja smatra da ne triba odma je bilo pi**aranje i desetak dana bi dogovarali preko žena odlaske na trening i aerodrom. I sad šta san naučija od njega.

Očajno san igra jednu utakmicu u gostima i kažen ja njemu daj vadi me vanka vidiš da neman pojma. Samo ti igraj kaže on. Imas dovoljno pameti za izvuć se iz krize sam. I naravno da san zadnjih 5 minuti riješija utakmicu sa 6-7 poteza na egalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje dobili nogu iz kluba

Toliko smo se povezali ljudski da smo oboje zbog toga dobili nogu iz kluba. Nakon zadnje utakmice prvenstva pred play off na izlasku iz dvorane njega napadne neki lik i počne ga vriđat. Ja onako pod adrenalinon ga uvatin za vrat. Lik me pljune i akcija reakcija pošaljen ja lipo njega na spavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je to bija sin od gazde i da smo obojica bez obzira na osvojeno prvenstvo dobili nogu. Kako nije svaki zlo za zlo to me odvelo u Zadar ali o tome za koji dan. Ovoga san nakon par godina nazva i izvinija se jer šakama nije način rješavanja problema. Kume, je nan lipo bilo a i još je", stoji u objavi Dina Rađe na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dino Rađa primljen je u Kuću slavnih u američkom Springfieldu. Četvrti hrvatski košarkaš u Kući slavnih (Dražen Petrović 2002., Krešimir Ćosić 1996., Mirko Novosel 2007. kao trener), bio je jedan od velikana koji su prošli kroz vrata Kuće u Springfieldu u noći s petka na subotu u generaciji 2018. Rađu je među velikane uveo Larry Bird.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo