MALO SE OTELO KONTROLI / Postaje sve bizarnije. Pippen otkriva kako je Jordan uništio košarku i tko je najbolji igrač svih vremena

Image
Foto: Profimedia

Posljednje tvrdnje Pippena podosta su žestoke čak možda i malo bizarne

18.11.2021.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Legendarni košarkaš i nekadašnja zvijezda Chicago Bullsa iz one najslavnije generacije, Scottie Pippen, nedavno je objavio memoare u kojima žestoko kritizira svog nekadašnjeg suigrača i prema mnogima najboljeg košarkaša u povijesti, Michaela Jordana.

Pippen otkriva kako je u Bullsima zapravo bila vrlo toksična atmosfera, a s kritikama na račun Jordana počeo je nakon objave ESPN-ova dokumentarnog filma Posljednji ples. Pippen zamjera prije svega to što je Jordan za snimanje dokumentarca o Bullsima dobio 10 milijuna eura, a ostali košarkaši ništa i to što je u dokumentarcu sve prikazano iz njegove perspektive, a ne objektivno i iz kuta gledišta svih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pippen uvjerava da Jordan ne bi bio to što jest da nije bilo njega i suigrača, pa je tako nedavno izjavio sljedeće: "Michael Jordan nikad ne bi bio Michael Jordan da nije bilo mene, Horacea Granta, Tonija Kukoča, Johna Paxsona, Stevea Kerra, Dennisa Rodmana, Billa Cartwrighta, Rona Harpera, B.J. Armstronga, Luca Longleyja, Willa Perduea i Billa Wenningtona".

Image
NOVI ATAK /

Pippen ne prestaje udarati po Jordanu. Jedan detalj iz prošlosti ga proganja: 'Zgrozio sam se kada sam to vidio'

Image
NOVI ATAK /

Pippen ne prestaje udarati po Jordanu. Jedan detalj iz prošlosti ga proganja: 'Zgrozio sam se kada sam to vidio'

Jordan uništio košarku

No, posljednje tvrdnje Pippena podosta su žestoke čak možda i malo bizarne. On, naime, tvrdi da je Michael Jordan uništio košarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu ići toliko daleko da kažem da je Jordan uništio košarku. Na igralištima je u 80-ima lopta kružila, dodavalo se da bi se pomoglo momčadi. To je prestalo u 90-ima. Djeca su željela biti poput Mikea. A Mike nije želio dodati, nije želio niti skakati niti braniti najbolje igrače. Želio je da to svi rade za njega", konstatirao je Pippen i zatim otkrio tko je prema njegovu mišljenju najbolji igrač u povijesti.

"To je razlog zašto sam uvijek mislio da je LeBron James najbolji igrač kojeg je košarka vidjela, on radi sve i utjelovljuje igru kakva bi ona i trebala biti", smatra Pippen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo