PORUKA VELIKE ZVIJEZDE IZ BOLNIČKOG KREVETA: / 'Jako me sve boli, ali sam OK. Moj povratak počinje odmah'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Nije mnogo vremena proveo na parketu

13.6.2019.
9:12
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša i član Golden State Warriorsa Kevin Durant ozlijedio se u utakmici finala NBA-a protiv Toronto Raptorsa, a pregled je pokazao kako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi Ahilove tetive zbog čega se morao podvrgnuti operaciji, što je i učinio.

Dugo ga neće biti

Pretpostavlja se da će njegov oporavak trajati oko 10 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko društvenih mreža poslao je poruku iz bolničkog kreveta nakon operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam svima reći da sam imao rupturu Ahilove tetive, zbog koje sam išao na operaciju koja je bila uspješna. Moj povratak počinje odmah. Uz mene su obitelj i osobe koje volim i zahvalni smo na porukama podrške koje nam šaljete."

"Kao što sam već rekao, jako me boli ovo sve, ali OK sam. Košarka je moja najveća ljubav i te noći sam htio biti na terenu jer sam takav", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratak povratak

Dugoočekivani povratak Duranta u finale NBA protiv Toronto Raptorsa trajao je vrlo kratko s obzirom na to da je dvostruki MVP sinoć, u prvoj utakmici nakon gotovo mjesec dana pauze, ozlijedio desnu nogu.

Durant se ozlijedio na početku druge trećine tijekom driblinga kada je krivo stao na desnu nogu. Odmah je ispustio loptu i odšepao izvan terena gdje je pao i primio se za desnu nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je dobio dopuštenje liječnika Warriorsa da zaigra u petoj utakmici i trenirao je s momčadi u nedjelju prvi put od ozljede. Do ozljede je zabio 11 koševa, od čega tri trice.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo