PORTLAND IZBORIO DOIGRAVANJE POBJEDOM PROTIV MEMPHISA: / Carmelo Anthony presudio Grizlijima u ključnom trenutku utakmice

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je za sedam minuta na parketu postigao pet koševa uz jedan skok, jednu blokadu i jednu osvojenu loptu

16.8.2020.
6:00
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Portlanda potvrdili su svoje osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji pobijedivši u prvoj utakmici razigravanja Memphis sa 126:122 te su tako izborili nastup u doigravanju za NBA prvaka u kojem ih u 1. kolu čekaju Los Angeles Lakersi.

Memphis je mogao preoteti osmo mjesto Trail Blazersima samo u slučaju da je pobijedio u subotnjoj i nedjeljnoj utakmici, ali su igrači Portlanda izbjegli takav scenarij i pitanje plasmana u doigravanje riješili u prvom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o pobjedniku pala je u neizvjesnoj završnici u kojoj je C. J. McCollum ubacio osam od svojih 29 poena, a tricu za 122:116 na 20 sekundi prije kraja pogodio je Carmelo Anthony na asistenciju Damiana Lillarda.

Image
LEGENDARNI SRPSKI KOŠARKAŠ VIŠE NIJE GENERALNI MENADŽER SACRAMENTO KINGSA: /

Podnio je ostavku nakon što nisu ušli u doigravanje

Image
LEGENDARNI SRPSKI KOŠARKAŠ VIŠE NIJE GENERALNI MENADŽER SACRAMENTO KINGSA: /

Podnio je ostavku nakon što nisu ušli u doigravanje

Hezonja zabio pet

Lillard je završio dvoboj sa 31 košem i 10 asistencija, a u jednog od najvećih junaka za Trail Blazerse prometnuo se Jusuf Nurkić koji je postigao 22 poena uz 21 skok, šest asistencija i dvije blokade. Anthony je završio sa 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je za sedam minuta na parketu postigao pet koševa uz jedan skok, jednu blokadu i jednu osvojenu loptu.

Ja Morant je u posljednjoj utakmici ove sezone predvodio Grizzliese sa 35 koševa i osam asistencija, dok je litavski centar Jonas Valančiunas završio sa 22 koša, 17 skokova i šest asistencija. Po 20 poena ubacili su Dillon Brooks i Brandon Clarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve četiri utakmice doigravanja na rasporedu su u ponedjeljak, 17. kolovoza, kada će svoje serije na četiri pobjede započeti Denver Nuggets (3) - Utah Jazz (6) i Los Angeles Clippers (2) - Dallas Mavericks (7) u Zapadnoj konferenciji te Toronto Raptors (2) - Brooklyn Nets (7) i Boston Celtics (3) - Philadelphia 76ers (6) u Istočnoj konferenciji.

U utorak, 18. kolovoza na Zapadu će započeti serije Los Angeles Lakers (1) - Portland Trail Blazers (8) i Houston Rockets (4) - Oklahoma City Thunder (5), a na Istoku u borbu za četiri pobjede kreću Milwaukee Bucks (1) - Orlando Magic (8) i Indiana Pacers (4) - Miami Heat (5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo