'Ponosan sam što ću igrati u Draženovom klubu'

Na predstavljanju u New Jerseyju Bojan Bogdanović istaknuo je kako je vrlo uzbuđen što je dobio priliku da postane dio momčadi za koju je igrao njegov idol Dražen Petrović.

29.6.2011.
15:26
VOYO logo

U New Jerseyju Netsi su predstavili svoja tri ovogodišnja izbora sa NBA drafta, MarShona Brooksa, Jordana Williamsa i Bojana Bogdanovića, ali hrvatski reprezentativac na raspolaganju će momčadi biti tek od sljedeće sezone.

"Jako sam uzbuđen i ponosan što sam postao dio Netsa. Jedan od mojih idola i najbolji europski igrač, Dražen Petrović, igrao je ovdje, tako da sam zbog toga još više uzbuđen", rekao je Bojan na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac nedavno je potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahçeom i prema pravilima FIBA-e u NBA ne može dok ne odigra bar jednu sezonu u turskom prvaku.

"Znali smo u što ulazimo kad smo uzimali Bojana. Iako klub može napustiti tek za dvije godine, sve ćemo napraviti da ga već sljedeće godine dovedemo u svoje redove", odlučan je glavni menadžer Netsa Billy King.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je svjestan da još puno mora napredovati, a nada se da će mu igranje na najvišoj razini u Euroligi u tome pomoći. Amerikance je uspio impresionirati prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Turskoj kada je u porazu Hrvatske protiv SAD-a preko Andrea Iguodale zabio 17 poena.

"Iguodala je jako snažan, nije kao igrači u Europi. Bila je to teška utakmica za mene, ali mi je puno pomogla, jer sam vidio da mogu igrati protiv najboljih igrača kao što je Kevin Durant", prisjetio se hrvatski reprezentativac te utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106280805006 arti-201106260117006 arti-201106230320006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo