POGLEDAJTE ŠTO IM JE BABO RADIO: / Indiana je imala -17, a onda je krenula nezaustavljiva serija čudesnog Bogdanovića

Image
Foto: AFP

Bogdanović je pružio vrhunsku partiju za Indiana Pacerse

21.4.2018.
10:39
AFP
VOYO logo

Odigravši najbolju utakmicu doigravanja otkako je u NBA ligi, Bojan Bogdanović pomogao je svojim Indiana Pacersima svladati favoriziranu momčad Istoka Cleveland Cavalierse predvođene LeBronom Jamesom i pobjedom 92-90 stići i do prednosti od 2-1 u seriji prvog kruga.

Ne samo da je tijekom utakmice igrao odličnu obranu na ponajboljem košarkašu svijeta već je i na drugoj strani nemilice trpao pa se zaustavio tek na brojci od 30 poena (trica 7-9, ukupno 11-15) u kojoj je i izjednačenje klupskog rekorda Indiana Pacersa od sedam pogođenih trica. Sve to Bogdanović je radio u utakmici u kojoj je Indiana u jednom trenutku imala manjak od 17 poena, a onda je krenula ova serija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaustavio Jamesa

"Odradio je fantastičan posao i u obrani LeBrona i u pogađanju otvorenih šuteva. Bez pogreške. Napadao je. Vidjeli smo kroz sezonu što može, ali napraviti ovo u doigravanju je nešto nevjerojatno", kazao je Lance Stephenson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FENOMENALNI BABO: /

Bogdanović održao lekciju LeBronu, utrpao 30 poena i odveo momčad do pobjede

Image
FENOMENALNI BABO: /

Bogdanović održao lekciju LeBronu, utrpao 30 poena i odveo momčad do pobjede

LeBron James je završio utakmicu sa 28 poena, ali dok je na njemu bio Bogdanović imao je tek 2-7 iz igre te dvije izgubljene lopte. Nevjerojatan je podatak da James protiv Bogdanovića ima samo 24 posto preciznosti šuta.

Što se svi čude!?

"Trudim se da ne dobije loptu preblizu koša. Protiv igrača kao što je on ne možete puno napraviti, samo možete pokušati ostati agresivni na njemu i natjerati da uzima teške šuteve i zaradi svaki poen", kazao je Bogdanović dodavši da je od svega važnija momčadska pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, želio je istaknuti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su prije sezone mislili da ja ne znam igrati obranu. Ne kažem da to sjajno odrađujem, ali naporno radim da bih otežao posao svakom suparniku kojeg čuvam."

Pohvala od LeBrona

Bogdanović je sedam od ukupno 19 poena u drugom poluvremenu ubacio u dva napada pogodivši tricu i dodatno bacanje, potom i novu tricu iz kontranapada pri čemu su Pacersi stigli do prednosti 81-77, svoje prve prednosti u drugom poluvremenu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo natjeralo je i LeBrona Jamesa da kaže:

"Išlo ga je. Pogađao je dalekometne šuteve, napadao obruč. Sposoban je za to, dio toga smo vidjeli od njega dok je bio igrač Brooklyna. Ove je sezone imao nekoliko utakmica u kojima je bio 'vruć', a takav je bio i danas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo