SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE: / Div od 160 kila je stigao u NBA!

Kanadski košarkaš indijskog porijekla Sim Bhullar, 22-godišnji div od 226 cm dobit će priliku zaigrati u NBA ligi nakon što je u četvrtak potpisao desetodnevni ugovor sa Sacramentom.

3.4.2015.
13:05
VOYO logo

Bhullar je rođen u Torontu, ali će postati prvi igrač indijskog porijekla koji je navukao dres nekog NBA kluba, a prvu priliku da se nađe i u postavi imat će u noći s petka na subotu, kad će Sacramento ugostiti New Orleans.

Sacramento je s Bhullarom potpisao inicijalni ugovor u kolovozu prošle godine i poslao ga u svoju filijalu Reno Bighorns, koja se natječe u razvojnoj ligi. Tamo je u 39 utakmica Bhullar imao prosjek od 10.3 poena, 8.8 skokova i 3.9 blokada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam spreman", izjavio je Bhullar nakon što je dobio poziv Kingsa i potpisao desetodnevni ugovor. Osim što je prvi košarkaš indijskih korijena koji će zaigrati u NBA ligi, ovaj gorostas od 226 cm i 163 kg postat će i najviši igrač lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam da će svi ići na mene s obzirom da sam mlad i novak u ligi. Vjerojatno svi žele vidjeti što znači moja visina i mogu li činiti razliku kad sam na terenu", optimističan je 22-godišnji centar koji je na prošlogodišnjem NBA draftu ostao izvan kruga izabranih igrača.

No, svejedno je dočekao ispunjenje svog NBA sna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo