Početak tuče na Eurobasketu: Malobrojni srpski navijači skandirali „Nož, žica, Srebrenica“ (VIDEO)

Balkanska posla u Sloveniji

5.9.2013.
21:42
VOYO logo

Niko od učesnika današnje tuče između navijača košarkaških reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine, uoči meča na Eurobasketu, nije zatražio pomoć u bolnici u Jesenicama.

U razgovoru za Blicsport.rs, dežurni doktor bolnice u Jesenicama rekao je da oni nemaju pravo da obelodanjuju informacije tog tipa, ali su zaposleni do kojih smo stigli izjavili da niko od povređenih, ako je povređenih uopšte i bilo u manjem incidentu u tom slovenačkom gradu, nije zatražio pomoć u tamošnjoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qzHMC0uov3U

Organizovani navijači Bosne i Hercegovine, "Bh fanatikosi" koji obično prate fudbalsku reprezentaciju te države, prolazili su ulicom u bar desetostruko većem broju od navijača Srbije koji su stajali sa druge strane ulice. Ali, ponašanje te desetorice naših navijača bilo je dovoljno da se "vatra raspali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na skandiranje "Nož, žica, Srebrenica", koju su srpski navijači uputili bosanski, reagovano je prvo verbalno, a nedugo zatim počelo je gađanje kamenicama i flašama, dok je policija pokušavala da smiri dve strane. Uz jednu upaljenu i bačenu baklju, čitav incident se vrlo brzo primirio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo