OVO JE ZA ZATVOR: / Otkriće EuroBasketa izluđivalo Grke, a onda su se gosti odlučili na prljavi potez

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Prljavi potez od strane grčkih košarkaša viđen je u susretu 4. kola Eurobasketa protiv Finske.

6.9.2017.
19:07
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, očito isfrustrirani što ga ne mogu zaustaviti, dva grčka košarkaša prljavo su zaustavila najveće otkriće EuroBasketa, talentiranog finskog centra Laurija Markkanena (20). Igrala se posljednja dionica susreta, do kraja je bilo ostalo 1:11. Markkanen je dobio loptu na trici na lijevoj strani, odmah je krenuo pod koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NESVAKIDAŠNJI PREOKRET FINSKE: Na krilima sjajnog Markkanena stigli -9 u 93 sekunde i – pobijedili

No, napravivši prvi korak, s kojim je ostavio svog čuvara, biva prvo podlo povućen za dres, a onda, za svaki slučaj, drugi ga bezobrazno, sramotno, kad je bio u skoku, vuće za dres i ruši na parket. Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje... Grcima je u novoj pobjedi Finske zabio 16 koševa uz šest skokova i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Lauri Markannen briljira na EuroBasketu. Upravo je on srušio Francusku, nakon toga uništio Poljsku, a ni Grci nisu imali rješenje za njega. Bez ikakve dileme, Markkanen je otkriće Europskog prvenstva, buduća NBA zvijezda, 213 centimetara visoki centar briljira.

Lauri Markkanen je, uz Nijemca Dennisa Schrodera koji je drugi strijelac turnira s 23,6 poena po susretu i do sad prvog imena Eurobasketa Gorana Dragića (24.4 po susretu), najviše plijeni pažnju košarkaških zaljubljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Finac je, inače sedmi pick ovogodišnjeg NBA drafta koji će igrati u Chicago Bullsima (gdje je završio nakon što su ga Minnesota Timberwolvesi trejdali u paketu za Jimmyja Butlera), na prosjeku od 22.5 poena po susretu. Finska ima tri pobjede i poraz (od Slovenije), a ide u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo