OTKRIVENO KOLIKO SU IGRAČI ZARADILI OD ALL-STAR UTAKMICE: / Možda će ovo objasniti prljavi potez najboljeg igrača lige

Image
Foto: Profimedia

Osim humanitarne note, All-Star je donio neloše iznose košarkašima koji su u njemu sudjelovali

17.2.2020.
22:45
Profimedia
VOYO logo

NBA All-Star utakmica dobila je ove sezone novo lice. Nikad kompliciraniji sustav natjecanja u kojem ste se trebali dobro udubiti u pravila da biste shvatili tko tu koga pobjeđuje i tko što dobiva od svega.

U svakoj četvrtini rezultat se vraćao na nulu, a za pobjedu je trebalo u posljednjoj četvrtini doći do zadanog broja poena koji se određivao tako da se ukupnom broju vodeće momčadi doda 24 kao posveta NBA lige Kobeju Bryantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela ta avangarda imala je i humanitarnu notu. Svaki pobjednik četvrtina osvojio je sto tisuća dolara koje su otišle u humanitarne svrhe. LeBronova momčad igrala je za organizaciju Chicago Scholars, a Giannisova za udrugu After School Matters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] LEBRON SLAVIO U NAJBIZARNIJOJ ALL-STAR UTAKMICI DO SADA: /

James spektakularnim zakucavanjem odao počast Kobeju

Image
[VIDEO] LEBRON SLAVIO U NAJBIZARNIJOJ ALL-STAR UTAKMICI DO SADA: /

James spektakularnim zakucavanjem odao počast Kobeju

Laktovi u glavu

Samim time stvoren je određeni pritisak na sudionike All-Star utakmice. Naime, NBA liga već godinama traži način kako bi učinila tu utakmicu više kompetitivnom, a čini se da su ove godine u tome i uspjeli. Igrači su u pravilu u tu utakmicu bez uloga dolazili zabaviti se, baciti i zakucati pokoji alley-oop te zaraditi jako lijepu referencu u životopisu za svoj novi ugovor.

Osim humanitarne note, All-Star je donio neloše iznose košarkašima koji su u njemu sudjelovali. Naime, američki mediji objavili su nagrade za nastupe na All-Star utakmici. Tako je svaki igrač iz LeBronove pobjedničke momčadi bogatiji za 100 tisuća dolara, dok je svaki igrač iz gubitničke momčadi dobio po 25 tisuća dolara. Prošlih godina momčad koja je izgubila dobila bi 50 tisuća dolara, a honorar za pobjednike bio bi 100 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko zna, možda se zbog toga Giannis bacio u publiku na All-Star utakmici, ali i uvalio Hardenu ovaj lakat koji je, srećom, ublažila njegova brada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo