ODLAZAK JE NAJBOLJE RJEŠENJE: / Orlando će razmijeniti Marija Hezonju, moguće je da ponovno zaigra s Darijom Šarićem!

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mario Hezonja na izlaznim je vratima Orlando Magica. Prošlogodišnji peti izbor NBA drafta ima razočaravajuću sezonu, pogotovo nakon promjene trenera i dolaska Franka Vogela.

1.1.2017.
15:31
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Epizodna uloga ne zadovoljava ni igrača ni klub s Floride pa se Hezonjino ime sve češće spominje među igračima kojima se sprema zamjena. Hrvatski 21-godišnji reprezentativac mogao bi u Philadelphiju, Phoenix ili Sacramento, pišu američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom slučaju opet bi zaigrao s Darijom Šarićem, s kojim je harao u nekadašnjim juniorskim danima u KK Zagrebu.

Image

U Phoenixu bi ga dočekao "rookie" Dragan Bender, a zanimljivo zvuči i "trade" sa Sacramentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divac bi Hezonju i Vučevića

Navodno je za Hezonju u paru s crnogorskim centrom Nikolom Vučevićem zainteresiran Vlade Divac, glavni menadžer Kingsa. Orlando bi, s druge strane, dobio ponajboljeg centra NBA lige DeMarcusa Cousinsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruko slabiji nego prošle sezone

U svakom slučaju, čini se da je "trade" najbolje rješenje za Hezonju na kojeg trener Vogel više i ne računa, za razliku od Damjana Rudeža koji ima strogo specijaliziranu ulogu u momčadi Magica, zbog koje ga je Vogel, koji ga je vodio u Indiana Pacersima i doveo u Orlando.

Hezonjine brojke ove sezone u NBA ligi slabije su nego lanjske, u prosjeku postiže 3,4 poena po utakmice, uz 1,2 skoka i 0,5 asistencija za 9,3 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone, za usporedbu, igrao je gotovo dvostruko više, 17,9 minuta u prosjeku uz 6,1 poena, 2,2 skoka i 1,4 asistencija.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo