postaju ozbiljni konkurenti / Novi veliki trade u NBA ligi: Sixersi uzeli najboljeg strijelca Clippersa, u paketu i srpski div!

Image
Foto: AP Images

NBA tržnica uskoro dolazi kraju, a noćas se dogodio još jedan veliki trade

6.2.2019.
9:47
AP Images
VOYO logo

NBA tržnica približava se kraju, a još jedan veliki trade noćas se dogodio između LA Clippersa i Philadelphia 76-ersa. 

Novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski objavio je kako je momčad iz Los Angelesa put Philadelphije poslala Tobiasa Harrisa, Bobana Marjanovića i Mikea Scotta, dok su u suprotnom smjeru otišli Wilson Chandler, Mike Muscala i Landry Shamet plus dva picka prve runde na draftu 2020. i 2021. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim pojačanjem šanse Philadelphije rastu i jasno je kako uprava 76-ersa želi da ova momčad krene po najviše domete, jer ekipa u kojoj su na terenu skupa Ben Simmons, Joel Embiid, Jimmy Butler i novopridošli Harris, najbolji strijelac Clippersa ove sezone (20.7 PPG), definitivno ima pravo sanjati naslov prvaka u bliskoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, trade predstavlja i određeni rizik, pošto su i Harris i Butler na ljeto slobodni igrači pa će Sixersi morati biti na maksimalnom oprezu pri pregovaranju o novim ugovorima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Clippersa i Sixersa, noćas su trgovali i Lakersi i to s Pistonsima. Iz Detroita u Staples Center stiže Reggie Bullock, branič koji prosječno ubacuje 12 poena po susretu ove sezone, a odrekli su se Ukrajinca Sviatoslava Mihailiuka i izbora druge runde drafta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo