Nikolić: Ne daju nam na fajnal-for

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić ponovo je kritikovao suđenje u ABA ligi

26.11.2012.
14:45
VOYO logo

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić kritikovao je posle poraza u Podgorici od Budućnosti sa 80:78 suđenje u ABA ligi, istakavši da regionalna liga ne dozvoljava njegovom timu da bude među četiri najbolja.

- Nisam zadovoljan suđenjem, oni su tokom čitave utakmice kontrolisali rezultat. ABA liga ne dozvoljava Radničkom da bude među četiri. Kada smo došli u Podgoricu, kada smo čuli ko nam sudi, rekli smo da ne možemo da dobijemo - rekao je Nikolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnički je lošim skokom u odbrani propustio da kazni promašaje Budućnosti sa slobodnih bacanja, pa je doživeo peti poraz u sezoni.

- Prešli smo 600 kilometara, a onda ti ne daju da dobiješ. Veliki je ulog, a to što mnogi misle da Radnički treba da bude osmi, mene ne zanima. Idemo na fajnal-for, to je moj cilj. Pravimo naredne godine halu za deset hiljada ljudi, ulažemo u ekipu, a ne daju ti da igraš. Želimo da nas u ABA ligi gledaju kao ostale ekipe. Boljih domaćina od Širokog i Radničkog nema. Pravimo ozbiljan klub, nećemo trajati samo jedno leto - poručio je trener Kragujevčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 11. kolu ABA lige Radnički dočekuje Zadar, u subotu 1. decembar od 17 časova. Zatim dolazi i Split, pa će pred domaćom publikom Nikolićev tim imati priliku da stigne do pozitivnog učinka i primakne se vrhu tabele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo