NEUGODNA OZLJEDA ALL STAR ZVIJEZDE U BORBI S HRVATOM: / Nakon toga je odbio razgovarati s novinarima

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Joel Embiid se ozlijedio u borbi s Antom Žižićem

27.2.2020.
7:15
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Četvorica hrvatskih košarkaša igrala su u NBA ligi u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu, a najviše je za najmanje minuta na parketu pokazao Ante Žižić. Splitski centar je u Rocket Mortgage FieldHouseu, u pobjedi svojih Cavsa 108:94, igrao svega 7:12 minuta i postigao 6 poena uz 2 skoka, jedno dodavanje, jednu izgubljenu loptu i jednu blokadu.

Image
STEPH CURRY SE VRAĆA NA PARKET NAKON DUGE PAUZE: /

Trener Golden Statea otkrio kad ćemo ga ponovo gledati

Image
STEPH CURRY SE VRAĆA NA PARKET NAKON DUGE PAUZE: /

Trener Golden Statea otkrio kad ćemo ga ponovo gledati

Philadelphia itekako ima razlog za zabrinutost

Posebno se Žižić istaknuo ovom blokadom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče samog dvoboja u Clevelandu, Philadelphia itekako ima razlog za zabrinutost zbog svog lošeg gostujućeg omjera i (ili) plasmana u playoff. Najbolji igrač momčadi Clevelanda Joel Embiid napustio je igru s istegnutim lijevim ramenom u prvoj četvrtini i nije se vratio na parket. All-Star centar postigao je tri poena u 8 minuta, prije nego što se zaputio u svlačionicu, javlja ugledni američki Yahoo NBA. Embiid se sudario s Antom Žižićem koji ga je faulirao krajem prve četvrtine, prilikom jedne borbe u reketu za poziciju, odnosno loptu. Embiid se držao za rame u očiglednoj boli, ali ostao je u igri i promašio oba slobodna bacanja s bolnom grimasom na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embiid odbio razgovarati s novinarima

76ersi, koji već igraju bez All-Star braniča Bena Simmonsa, nisu vodili u susretu protiv momčadi s najgorim omjerom u Istočnoj konferenciji, i sad su pali na 9-21 na gostovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embiid je imao zamotanu lijevu ruku i bio je vidljivo nezadovoljan ishodom. Odbio je razgovarati s novinarima i zamolio je čovjeka zaduženog za opremu u Clevelandu da ponese njegov ruksak iz svlačionice, jer je njega boljelo rame. Sixersi su sad peti na Istoku nakon ovog poraza. Trener Brett Brown rekao je da ne zna koliko dugo će Embiid, koji je u ponedjeljak postigao rekord karijere 49 poena, izbivati s parketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zaista nisam siguran '', rekao je Brown i dodao:

'Zato pokušavate skupiti talent i dubinu, kako bi na kraju imali širinu na klupi'

"Nije ovo samo jedan od izgovora trenera, ali ovo je dio NBA košarke. Zato pokušavate skupiti talent i dubinu, kako bi na kraju imali širinu na klupi. ''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Horford kazao je da se njegova momčad teško prilagodila bez Embiida, koji postiže 23,8 poena i 12 skokova po susretu.

'Očigledno je da igramo dosta preko njega'

"Očigledno je da igramo dosta preko njega i jednom kad je izašao, zapravo nismo znali što slijedi i što raditi", istaknuo je Horford koji je postigao 10 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'' Nismo baš znali kako igrati. Moramo smisliti kako igrati bez njega. ''

Sixersi su povukli Embiida pri sljedećem prekidu igre, a on je otišao u svlačionicu dok se držao za rame. Kratko se vratio na klupu u drugoj četvrtini, ali vratio se na još evaluacije i teraprije. Na poluvremenu, Embiid se ponovno pridružio suigračima na klupi sa zamotanim ramenom. Što se sve događalo u ovoj utakmici možete pogledati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah izgubio od Bostona

Utah Jazz Bojana Bogdanovića poražen je u svojoj Vivint Smart Home Areni od Bostona 114:103. Najbolji hrvatski košarkaš odigrao je najlošiju utakmicu ove sezone. Za 33:32 minute ubacio je 3 poena, uz 4 skoka i jedno dodavanje. Imao je katastrofalan šut za dva 1-8, za tricu je gađao 0-4 uz jednu izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je u momčadi Utaha pokazala nominalno prva zvijezda momčadi i najbolji igrač Jazzera Donovan Mitchell postigao je 37 poena za 35:40, dobro ga Mike Conley s 15 poena, dok je Royce O'Neale postigao 14 koševa. Jason Tatum bio je najbolji u redovima pobjedničke momčadi s 33 poena i 11 skokova. OVDJE možete pogledati što se sve događalo u susretu.

Sunsi poraženi od Clippersa

Los Angeles Clippersi Ivice Zupca pobijedili su Talking Stick Resort Areni Phoenix Suns Darija Šarića 102:92. Zubac je za 20:00 minuta zabio 6 poena uz 5 skokova, dok je Šarić startao u petorci Sunsa i za 30:59 minuta postigao 5 poena uz 9 skokova. OVDJE možete pogledati što se sve događalo noćas u Phoenixu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati NBA utakmica odigranih 26. veljače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - New York Knicks 107:101 Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers 108:94 (Ante Žižić je odigrao sedam minuta za Cleveland, zabio je šest koševa i upisao dva skoka, jednu asistenciju i jedan blok) Washington Wizards - Brooklyn Nets 110:106 Atlanta Hawks - Orlando Magic 120:130 Miami Heat - Minnesota Timberwolves 126:129 Houston Rockets - Memphis Grizzlies 140:112 San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 103:109 (Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio) Phoenix Suns - LA Clippers 92:102 (Dario Šarić je odigrao 31 minutu za Phoenix, zabio je pet koševa i upisao devet skokova i tri asistencije; Ivica Zubac je odigrao 20 minuta za LA Clipperse, zabio je šest koševa i upisao pet skokova i jednu asistenciju) Utah Jazz - Boston Celtics 103:114 (Bojan Bogdanović je odigrao 34 minute za Utah, zabio je tri koša i upisao četiri skoka i jednu asistenciju)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo