NE ŽIVI SE NA STAROJ SLAVI: / Cibona otpustila Rimca, poznat favorit za novog trenera

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Uprava Cibone odlučila je smijeniti trenera Slavena Rimca nakon što je zagrebački košarkaški klub u subotu teško poražen od Budućnosti u ABA ligi.

6.12.2015.
16:55
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rimcu, koji je bio trener Ciobone zadnje dvije godine, klupska je uprava odluku o otkazu priopćila u nedjelju oko podneva, a ime novog trenera bit će poznato u ponedjeljak oko 11 sati.

Pri dnu ljestvice

Kao što smo već naveli, Rimcu je presudio težak poraz u 13. kolu ABA lige od Budućnosti koja je u Zagrebu slavila sa 91:69. Cibona je u regionalnom natjecanju na omjeru 4-9 i pri samom je dnu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč velikim financisjkim problemima u kojima se nalazio klub, Rimac je u sezoni 2013/14 senzacionalno odveo Cibonu do premijernog naslova u ABA ligi. Pobijedila je tada Cibona na završnom turniru u Beogradu domaću Crvenu zvezdu, a u finalu i Cedevitu. U sljedećoj je sezoni s oslabljenim sastavom Rimčeva momčad bila tek 11. u osnovnom dijelu lige, a loši su se rezultati nastavili i u aktualnoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvještava HRT, nagađa se da bi novi trener mogao biti Damir Mulaomerović, nekadašnji košarkaš Cibone, koji je u protekle dvije sezone vodio tuzlansku Slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo