NE U MOJOJ KUĆI: / Cedevitin Amerikanac dva puta opako prizemljio jednog te istog igrača

Image

Osmu uzastopnu pobjedu ove sezone i 12. ukupno upisali su košarkaši Cedevite u 15. kolu regionalne ABA lige svladavši u nedjelju u KC Dražen Petrović sastav Sutjeske s uvjerljivih 73:50.

20.12.2015.
21:52
VOYO logo

Protiv posljednjeplasirane momčadi poretka klubova u tom natjecanju momčad Veljka Mršića odradila je utakmicu bez opuštanja i s ispravnim pristupom, a odtud i konačan uvjerljiv rezultat. Predvođena je pobjednička momčad bila učincima Mire Bilana (15 poena, 13 skokova) i Jacoba Pullena (10 koševa, pet asistencija), dok je u sastavu poraženih najviše, 17 poena, ubacio Nikola Pavličević. Henry Walker istaknuo se kvalitetnim obrambenim rješenjima, a dva puta to je osjetio Radosav Spasojević.

Cedevita na vrhu poretka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu, a ono započinje već za dva dana, igra se hrvatski derbi između Cibone i Cedevite, dok Zadar gostuje kod Crvene zvezde.

Cedevita je ovim slavljem preuzela vodstvo na ljestvici sa 27 bodova, Budućnost je druga sa bodom i utakmicom manje, a na trećem mjestu je Crvena zvezda sa 25 bodova koliko ima i Mega Leksa na četvrtoj poziciji. Slijedi Zadar sa 22 boda, Cibona je na 11. poziciji sa 21 bodom, a na začelju je Sutjeska sa 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo