NEKADAŠNJA NBA ZVIJEZDA / Ne može on bez neobičnih izjava. Mario Hezonja otkrio: 'Živjet ću u šumi u potpunoj izolaciji'

Image
Foto: Profimedia

Otkrio je što planira raditi kada završi karijeru, a dotakao se i prilagodbe na život u Rusiji

11.11.2021.
18:00
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnja NBA zvijezda, hrvatski reprezentativac i aktualni košarkaš Uniksa iz Kazanja, Mario Hezonja, ove je sezone u sjajnoj formi pod vodstvom hrvatskog trenera Velimira Perasovića. Perasović ga je preporodio, a Hezonja je o svom novom životu u Rusiji progovorio za rusku televiziju Vid Sverhu.

“Perasović i ja poznajemo se dugo, trenirao me i u hrvatskoj reprezentaciji. Bio je nevjerojatan igrač i nisam siguran da ljudi to razumiju, pa više je puta bio najbolji strijelac španjolskog prvenstva. Imao je sličan stil igre kao ja i mislim da mi stoga savršeno odgovara. Izvrstan je trener i psiholog. To što smo sunarodnjaci mi je svakako olakšalo odluku da dođem u Uniks jer inače u Rusiji nemam nikoga. Situacija s Panathinaikosom ipak nije bila laka, to je moj najdraži klub", rekao je u uvodu Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Živjet ću u šumi'

Perasović je imao primjedbe na Hezonjinu majicu u kojoj je došao na potpis ugovora, a na kojoj je pisalo "daj mi loptu i makni mi se s puta".

"Smatrao je da tako šaljem poruku momčadi, no zapravo je to bila jedina majica moje veličine u mojoj kući u Hrvatskoj kad sam kretao na put. Tamo ne živim, pa i nije bilo odjeće. Nema tu neke skrivene poruke, ali ta mi se majica sviđa", pojasnio je Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je otkrio što planira raditi kada završi karijeru, a dotakao se i prilagodbe na život u Rusiji. “Adaptacija ide dobro. U Rusiji mi se sviđa sve osim jedne stvari - vaše carine. To jednostavno ne mogu podnijeti. Svašta bih mogao reći. Ovdje je nemoguće naručiti nešto iz inozemstva. Ne naručujem bombe, nego odjeću", našalio se Hezonja i zatim iznenadio izjavom o tome što kani raditi kada završi karijeru. “Živjet ću negdje u šumi sa svojim psima. Nitko neće znati gdje me pronaći i gledat ću samo svoja posla. Pokušat ću živjeti u maksimalnoj izolaciji", rekao je osebujni hrvatski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo