NAJTEŽI PORAZ SEZONE / Phoenix demolirao Denver, Chris Paul odigrao utakmicu za pamćenje

Image
Foto: Profimedia

Dario Šarić dobio je u ovoj utakmici 16 minuta na parketu i odlično ih je iskoristio

10.6.2021.
8:37
Profimedia
VOYO logo

"Suns in four!“, vikala je publika sinoć u Phoenix Suns Areni nakon što su u drugoj utakmici polufinala Zapada NBA doigravanja Sunsi nanijeli Denver Nuggetsima najveći poraz sezone. Utakmica je završila 123:98, a Phoenix sad u seriji vodi 2-0.

Najbolji u redovima Phoenixa bio je Chris Paul, legendarni 36-godišnji playmaker zabio je 17 poena i upisao 15 asistencija bez ijedne izgubljene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećao sam se jako dobro na terenu“, rekao je Paul nakon utakmice pa se osvrnuo na potporu s tribina koju su dobili od domaćih navijača.

"Najprije je bilo glasno, onda je postalo glasnije. Na kraju je bilo ludo!“, ispričao je Paul nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužni Joker

Sunsi su igrali vrhunsku timsku košarku, a šest igrača završilo je utakmicu s dvoznamenkastim brojem poena. Devin Booker zabio je 18, Ayton 15, Bridges 15… Dario Šarić dobio je u ovoj utakmici 16 minuta na parketu i odlično ih je iskoristio. Zabio je 8 poena (2 trice), uhvatio 4 skoka te jednom asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz je ostavio gorak okus u ustima novoizabranog MVP-ja lige iz redova Denvera Nikole Jokića. Jokić je odigrao dobru utakmicu, zabio je 24 poena uz 13 skokova, ali nije imao gotovo nikakvu potporu od svojih suigrača.

Igraju bolje od nas, zabijaju koševe, agresivniji su i pronalaze otvorene igrače. Mi izgledamo jako loše u ovom trenu. Moramo sve promijeniti“, objasnio je MVP nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija se u sljedeće dvije utakmice seli u Denver.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo