VIDEO: / Indiana ohladila nabrijanog Jamesa

Kosarkasi Indiane odigrali su vjerojatno najbolju utakmicu u ovosezonskom doigravanju NBA lige i sredili aktualnog prvaka Miami na startu finalne serije Istocne konferencije.

19.5.2014.
8:41
VOYO logo

Sa ovom pobjedom Pacersi su poslali poruku LeBronu Jamesu i drustvu da ce se morati dobro potuci sa njima ako misle izboriti veliko finale NBA lige.

"Mi ne volimo njih, oni ne vole nas. Stoga idemo izaci i pobijediti", kazao je James u govoru svojim igracima prije nego sto su istrcali na parket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali nije islo, ne u nedjelju na vecer. Pacersi su otvorili utakmicu u svome Bankers Life Fieldhouseu s 5-0 i vise se nisu osvrtali za svojim protivnicima. Miami ni u jednom trenutku dvoboja nije dosao ni do izjednacenja, a svaki put kad bi se priblizio, domaci su se novom serijom odlijepili na sigurnu prednost.

//www.youtube.com/embed/OPo5wY_E970

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjeli su Pacersi limitirati Heat na samo cetiri ofenzivna skoka i na sut 6-23 za trice. Sva petorica domacih startera, te C.J. Watson s klupe, zakljucili su utakmicu s dvoznamenkastim brojem poena. Predvodio ih je Paul George s 24 kosa i sedam asistencija, po 19 su koseva dodali Roy Hibbert i David West, Lance Stephenson je upisao 17 uz osam asistencija, George Hill 15, a spomenuti Watson 11 koseva.

Kod gostiju s Floride najefikasniji je bio Dwyane Wade s 27 koseva, a LeBron James je ubiljezio 25 poena i deset skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put u ovosezonskom doigravanju Indiana je otvorila seriju pobjedom. Isto tako, po prvi put u posljednje tri serije protiv Miamija, Pacersi su slavili u prvoj utakmici. Podsjetimo, lani je Heat bio bolji u konferencijskom finalu (4-3), a sezonu prije u polufinalu (4-2).

Drugi ogled ovogodisnje serije igra se u utorak navecer, takoder u Indianapolisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istok

Indiana (1) - Miami (2) 107-96 (George 24k, West 19k, Hibbert 19k / Wade 27k, James 25k, 10s)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Indiana vodi s 1-0 u seriji)

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo