IZJEDNAČILI KLUPSKI REKORD / Čudesni Sunsi potopili Golden State, bila im je to 17. pobjeda u nizu

Image
Foto: Profimedia

Jordan Poole je sa 28 koševa bio najbolji strijelac Warriorsa koji su izgubili čak 22 lopte, a njihov kapetan Stephen Curry imao je groznu šutersku večer - za 12 koševa je ispucao 21 šut

1.12.2021.
8:57
Profimedia
VOYO logo

U derbiju dvije vodeće momčadi NBA lige odigranom u Phoenixu domaći Sunsi su svladali Golden State Warriorse sa 104:96 i tako se izjednačili po učinku (18-3) na vrhu ljestvice, a 17. pobjedom u nizu izjednačili su i klupski rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Sunsa je još značajnija s obzirom na to da je njihov najbolji strijelac Devin Booker zbog ozljede butnog mišića odigrao tek 15 minuta.

Deandre Ayton je predvodio pobjedničku momčad sa 24 koša i 11 skokova, Chris Paul je spojio 15 poena, 11 asistencija i pet ukradenih lopti, a po 14 koševa postigli su Jae Crowder i Cameron Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NBA PREGLED /

Dončić odigrao utakmicu za povijest, Babo i Jazz rutinski do pobjede protiv Portlanda

Image
NBA PREGLED /

Dončić odigrao utakmicu za povijest, Babo i Jazz rutinski do pobjede protiv Portlanda

Curry razočarao

Jordan Poole je sa 28 koševa bio najbolji strijelac Warriorsa koji su izgubili čak 22 lopte, a njihov kapetan Stephen Curry imao je groznu šutersku večer - za 12 koševa je ispucao 21 šut, a pogodio samo četiri, dok je trice gađao 3/14. Otto Porter Jr. je ubacio 16 koševa. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Ovo je bio prvi poraz Warriorsa nakon sedam uzastopnih pobjeda. Iste će momčadi ponovno igrati u noći s petka na subotu, ali u San Franciscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brookly pobijedio u 'bitci za New York'

Od pet odigranih utakmica u NBA ligi, tijekom noći s utorka na srijedu, najdramatičnija je bila ona u kojoj je Brooklyn kao domaćin pobijedio New York 112:110.

Neizvjesna utakmica, od početka do kraja, odlučena je u samoj završnici. Prvo je 17 sekundi prije kraja Francuz Fournier zabio tricu za goste i izjednačenje na 110-110. No, dvije sekunde prije kraja James Johnson je dobio šansu s linije slobodnih bacanja vratiti Brooklyn u vodstvo što je i učinio ubacivši oba puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi šut Fourniera, za odlazak u produžetak, sa zvukom sirene nije bio točan i domaći Netsi su proslavili pobjedu za koju su najzaslužniji bili James Harden (34 poena, 10 skokova i osam asistencija) i Kevin Durant (27 poena, devet asista i pet skokova). Durant, inače, nije pogodio ni jednu od pet upućenih trica. Kod New Yorka je najbolji bio Julius Randle s 24 poena, devet skokova i osam dodavanja.

Lakersi nadigrali Kingse

Bez LeBrona Jamesa, koji je trenutačno u COVID-19 protokolu, Los Angeles Lakersi su lako u gostima svladali Sacramento 117:92. Inače, ove su dvije momčadi nedavno igrale međusobno u Los Angelesu i tada je Sacramento slavio nakon tri produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom su Lakerse do slavlja vodili Anthony Davis s 25 poena i sedam skokova te Russell Westbrook (23 poena, šest asista i pet skokova).

NBA rezultati, 30.11.

Phoenix Suns - Golden State Warriors 104-96

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets - New York Knicks 112-110

Toronto Raptors - Memphis Grizzlies 91-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kings - Los Angeles Lakers 92-117

Portland Trail Blazers - Detroit Pistons 110-92

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo