FOTOGRAFIJA KOJA JE ZGROZILA SVIJET: / Muškarac ranjen na aerodromu je bivši belgijski reprezentativac

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Jedna od fotografija koja je preplavila društvene mreže nakon strašnih jutrošnjih terorističkih napada na Bruxelles bila je i ona na kojoj muškarac leži u krvi u Zračnoj luci Zaventem.

22.3.2016.
13:43
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Ubrzo se pokazalo da je riječ o bivšem belgijskom košarkaškom reprezentativcu Sebastienu Bellinu. On je s kompletnom momčadi Antwerp Giantsa, u kojoj je jedan od članova uprave, trebao otputovati u Italiju, na četvrtfinalni dvoboj protiv Varesea u FIBA Europa kupa u kojem sudjeluje i Cibona.

Ozljede nogu

Košarkaši su se nalazili u dijelu aerodroma na kojem je odjeknula jedna od dvije eksplozije koje su, prema posljednjim informacijama, usmrtile najmanje 11 osoba. Među gomilom ozlijeđenih je i Bellin koji je, prema pisanju belgijskih medija, prevezen u bolnicu i trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege. Detaljnijih informacija o njegovom stanju zasad nema, a sudeći prema fotografiji, zadobio je ozljede nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovljeni košarkaš visok 206 centimetara najbolje je dane karijere proveo u Oostendeu s kojim je bio i belgijski prvak i u kojem je jedno vrijeme bio i kapetan. Bivši klub mu je na Twitteru poželio brzi oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo