NAJVEĆI NBA ČUDAK PRIZNAO: / Na prvom treningu sam se sukobio s Kukočem

Image
Foto: AFP

Košarkaš Ron Artest kojeg znamo po imenima - Metta World Peace odnosno The Panda's Friend opet je u NBA ligi, a na gostovanju u jednom talk-showu je otkrio zanimljive detalje iz karijere.

30.10.2015.
6:30
AFP
VOYO logo

"Na mom prvom NBA treningu sam se sukobio s Tonijem Kukočem", otkrio je Artest kojeg su Bullsi 1999. godine izabrali u 1. rundi Drafta. Što se točno dogodilo s Tonijem i tada 20-godišnjim Artestom, nije poznato. Artest je u Bullsima ostao do 2002. godine, kada je u velikoj razmjeni igrača poslan u Indianu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Artestu je danas 35 godina, zadnje dvije sezone igrao je u Kini i Italiji, a sada se na mala vrata vratio na mjesto najveće sreće u karijeri - LA Lakerse. Tamo je i osvojio jedini naslov prvaka (2010. godine).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam samo bio pola posto manje disfunkcionalan, imao bi fantastičnu karijeru", istaknuo je u istoj emisiji Metta World Peace koji se u karijeri uspio tući sa suparničkim igračima, piti konjak na poluvremenu u svlačionici, izluditi legendarne trenere koji su ga vodili - Pata Rileyja i Ricka Carlislea. Od potonjeg je htio mjesec dana slobodno tijekom sezone kako bi promovirao svoj hip-hop album. Naravno, popio je suspenziju. Zbog kućnog nasilja je proveo i 10 dana u zatvoru. Uglavnom, ne baš običan dečko...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo