NAJBOLJI STRIJELAC NBA LIGE POD ISTRAGOM ZBOG POSJETE STRIPTIZ-KLUBU: / Osvanuo na snimci, kaže da je išao na nastup prijateljice

Image
Foto: AFP

S Hardenom ili bez njega, Rocketse večeras čeka otvaranje sezone, a igrat će protiv Oklahoma Cityja

23.12.2020.
19:42
AFP
VOYO logo

U posljednje vrijeme problematični košarkaš Houston Rocketsa James Harden upao je u nove probleme.

Najbolji strijelac NBA lige uhvaćen je u striptiz-klubu, objavljen je njegov video koji kruži internetom, a njegova će momčad provesti istragu i onda odlučiti hoće li mu uopće dopustiti da igra ili će ga kazniti, javlja američki ESPN. Glavni problem je u tome što je Harden time prekršio pravila zaštite od koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden je odgovorio da je bio na nastupu svoje prijateljice te da se ne radi o striptiz-klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propušta otvaranje sezone?

Nisu česti posjeti striptiz-klubovima nikakvo čudo kad je riječ o Jamesu Hardenu. Najpoznatija NBA brada poznat je po tome da voli uživati u društvu striptizeta, i to ne samo u svom gradu, već i na gostovanjima.

Toliko je ta njegova navika izražena da je o njoj čak napravljena i jedna studija koja u korelaciju dovodi kvalitetu striptiz-klubova u gradovima u kojima je Harden gostovao i Hardenovog učinka na terenu sljedeći dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Harden je i početkom ove sezone zatražio zamjenu kojom bi otišao iz Houstona, no nisu njegovi šefovi uspjeli dogovoriti posao koji bi zadovoljio sve strane.

S Hardenom ili bez njega, Rocketse večeras čeka otvaranje sezone, a igrat će protiv Oklahoma Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo