NAJBOLJI BiH KOŠARKAŠ POLUDIO ZBOG 'DREAM TEAMA' JUGOSLAVIJE: / 'Koji je klaun ovo sastavljao? Kako je moguće da njega nema?'

Image
Foto: Profimedia

'Brate, razumijem zašto ja nisam unutra, ali što imaju protiv tebe'?

13.5.2020.
7:57
Profimedia
VOYO logo

Najtiražniji španjolski sportski dnevnik Marca, objavio je podosta kontroverzan članak o tome kako bi izgledala košarkaša reprezentacija "Jugoslavije". Našla su se tu brojna zvučna imena, u momčad su uvrstili Luku Dončića, zatim Bojana Bogdanovića, Bogdana Bogdanovića, Miloša Teodosića, Gorana Dragića, Nikolu Jokića, pa čak i Darija Šarića.

No, na popisu se nije našao Nikola Vučević, NBA veteran koji ove sezone igra sjajno u dresu Orlanda s prosjekom od 19.5 poena, 11 skokova i 3.7 asistencija po utakmici. Nurkiću je silno zasmetalo što Marca nije uvrstila Vučevića pa je zbog toga reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brate, razumijem zašto ja nisam unutra, ali što imaju protiv tebe? Marca, samo nam recite tko je klaun koji je sastavio ovu momčad", napisao je Nurkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, niti Nurkića nema u ovoj momčadi, ali to u očito ne smeta jer svjestan je kako je izvan pogona već više od godinu dana zbog teškog prijeloma lijeve noge. No, prije ozljede bio je najbolji igrač Portlanda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo