MONSTRUOZNI TRIPLE-DOUBLE WESTRBOOKA: / Pelicansi slavili, ali dominatni centar NBA lige opet je na popisu ozlijeđenih

Image
Foto: AFP

Westbrook je upisao jedanaesti uzastopni triple-double

15.2.2019.
9:08
AFP
VOYO logo

Košarkaši New Orleans Pelicansa svladali su Oklahoma City Thunder 131-122 u jednoj od tri utakmice NBA lige odigrane u noći na petak. Do pobjede su došli unatoč monstruoznom učinku Russella Westbrooka i ozljedi svog centra Anthonyja Davisa.

Davis, koji se dugo stavljao u kontekst prelaska u Los Angeles Lakerse, je odigrao tek šesnaest minuta prvog poluvremena uz učinak od 14 poena, četiri skoka, dvije asistencije i blokadu prije no što je držeći se za lijevo rame napustio utakmicu. Julius Randle s 33 poena, jedanaest skokova i šest asistencija te Jrue Holiday s 32 koša, pet uhvaćenih lopti i sedam asistencija odvukli su Pelicanse do 26. pobjede u 59. utakmici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrookov niz i dalje traje

Trudio se da tako ne bude svim silama Russell Westbrook koji je i jedanaestu utakmicu u nizu upisao triple-double učinak, ovaj put sa 44 poena, 14 skokova i 11 asistencija. OKC je na ovaj utakmici, prvoj koju su izgubili nakon četiri uzastopne pobjede, šutirao trice 10-44, od čega Paul George (28 koševa) vrlo skromnih 3-17.

NBA liga, rezultati:

Orlando Magic - Charlotte Hornets 127-89 Atlanta Hawks - New York Knicks 91-106 New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder 131-122

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo