U 38. godini potpisao ugovor od 13,2 mil. dolara!

10.7.2012.
10:51
VOYO logo

U Madison Square Gardenu u iduće bi tri godine trebao igrati Marcus Camby, koji je dosad nosio dres Houston Rocketsa. On će biti zamjena Tysonu Chandleru, no za svojih 38 godina vrlo je dobro prošao s ugovorom, za sljedeće tri sezone zaradit će oko 13,2 milijuna dolara!

Houston Rocketsi zauvrat su dobili Toneya Douglasa, Jeromea Jordana i Josha Harrellsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Cambyju je ovo drugi put da igra za njujorški klub, u dresu Knicksa bio je i u razdoblju od 1998. do 2002. godine. Najveća priča prijelaznog roka i dalje je, međutim, bez premca Dwight Howard. Najdominantniji centar lige, izvjesno je, ovog će ljeta napustiti Orlando Magic. Pitanje je samo koliko će floridska momčad toga za njega uspjeti izvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama iz Amerike, Howard bi trebao karijeru nastaviti u Brooklyn Netsima u razmjeni koja će uključiti rekordan broj igrača, njih do 14, s trima, a možda i četirima klubovima u igri. Osim Netsa i Magica, u razmjeni bi još, s daleko manjim udjelom, sudjelovali LA Clippersi i Cleveland Cavaliersi.

Za Howarda i još trojicu (Jasona Richardsona, Chrisa Duhona i Earla Clarka), Magic bi iz Netsa trebao dobiti Brooka Lopeza, Lukea Waltona, Damiona Jamesa, Sheldena Williamsa, Armona Johnsona i tri buduća picka prve runde drafta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo