košarkaška euroliga / Maccani nanio Budućnosti novi poraz, Barcelona uz osam koševa Tomića do desete pobjede

Image

U srijedu navečer odigrana su posljednja četiri susreta 17. kola košarkaške Eurolige

10.1.2019.
8:15
VOYO logo

U srijedu navečer zaključeno je 17. kolo košarkaške Eurolige u kojem je do nove pobjede stigla Barcelona koja je slavila u gostima kod Milana. CSKA nije imao prevelikih problema kod turske Darussafake, Maccabi je okrenuo zaostatak protiv Budućnosti, dok je novu pobjedu upisao i Panathinaikos koji je bio bolji od Bayerna.

Drugu uzastopnu pobjedu na gostovanju upisao je moskovski CSKA koji je slavio kod Darussafake s 80:65. Ruska je momčad današnjim slavljem stigla na omjer 13-4, a protiv posljednje momčadi na tablici nije imala prevelikih problema. Rezultat je kontrolirala gotovo svih 40 minuta te stigla do rutinske pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste je do pobjede predvodio Nando De Colo sa 17 poena, dok je Cory Higginsdodao13 koševa. Jedini dvoznamenkast kod Darussafake bio je Kartal Ozmizrak s 13 koševa.

Četvrtu pobjedu u nizu upisala je Barcelona, koja je trijumfirala u gostima kod Armani Milana rezultatom 90:85. Bila je to ukupno deseta pobjeda Katalonaca ove sezone, a Milan se sad nalazi an omjeru 8-9. Naš Ante Tomić zabio je osam poena, a upisao je i jednako toliko skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Sportnet.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo