PONAJBOLJI IGRAČ NBA LIGE / Luka Dončić imenovao trojicu najboljih hrvatskih košarkaša, izbor će vas možda iznenaditi

Image
Foto: Profimedia

Utakmicu s Hrvatskom najavio je slovenski košarkaški tandem s NBA adresom, Luka Dončić i Goran Dragić

28.6.2022.
22:14
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija u četvrtak od 20 i 15 u Ljubljani igra protiv Slovenije utakmicu petog kola skupine C kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godiune.

Utakmicu s Hrvatskom najavio je slovenski košarkaški tandem s NBA adresom, Luka Dončić i Goran Dragić. Dallasova zvijezda komentirala je kritike na svoj račun, odnosno o tome da nije fizički dovoljno spreman. "Ljutio bih se kada bih reagirao na kritike. Ne slušam ih i ne zanimaju me", rekao je Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je Dragić komentirao reprezentaciju.

"Svi na Sloveniju gledaju kao reprezentaciju koja je sposobna pobjeđivati. Svaku utakmicu moramo pokazati da smo europski prvaci. Svaka utakmica čini pritisak, to nas motivira. Više nema podcjenjivanja, svi nas žele pobijediti. Znamo svoje kvalitete", rekao je Dragić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Oni su posebno opasni'

Potom je istaknuo tko je kod Hrvatske trenutno najopasniji.

"Obje će ekipe tražiti pobjedu. Hrvatska s Hezonjom, Zupcem, Bogdanovićem i ostalima ima dobru reprezentaciju. Međutim, pobjeđuje momčad, ne pojedinci. Nećemo podcijeniti Hrvatsku. Igramo kod kuće i napravit ćemo sve kako bismo bili pravi", izjavio je Dragić, a s izborom trojice najjačih složio se i Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima dobre igrače, njih trojica su stvarno opasni, posebno Bogdanović kao vođa. Uvijek se iznenadim kada u NBA-u igram protiv Bogdanovića što nije više korišten. Morat ćemo se fokusirati na njega", kazao je Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo