Neumorna legenda / Bivši suigrač otkrio ludi detalj o Michaelu Jordanu: 'Nije da je spavao malo, nije uopće!'

Image
Foto: Sportnet.hr
22.6.2022.
11:01
Sportnet.hr
VOYO logo

Michael Jordan i dan danas stoji na širokom glasu kao najbolji košarkaš svih vremena. Na kraju dana, njegova postignuća pričaju za sebe. Radi se o šesterostrukom osvajaču NBA lige, kao i peterostrukom MVP-u.

Osim po čudesnim košarkaškim sposobnostima, Jordan je ušao u legendu jer je jednako simboličan karakter. Trash talkao je na terenu, vrijeđao protivnike nakon što bi ih ponizio, a sve bi to radio uz svoj turbulentan način života koji ga je vodio na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BJ Armstrong igrao je za Bullse od 1989. do 1995., a zajedno je s Jordanom i Pippenom osvojio tri NBA prstena. Godine 1994. bio je i All-Star, a tvrdi da je Jordan daleko najbolji igrač kojega je ikada vidio i da je na treningu bio još bolji.

"Jordan igra 35-40 minuta po noći i onda dođe na trening s tom istom energijom. Nikada nisam vidio čovjeka koji je tako kompetitivan i uvijek je bio aktivan. Na treningu sam shvatio da je drugačiji. Kada bi svi ostali bili umorni, on je izgledao kao da je imao deset sati sna. Zapravo se kartao ili radio štogod već radio, nije jeo i odmarao," otkrio je Armstrong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije uopće spavao'

Jordan je znao gurati granice oko fizičke spreme. Ne bi odmarao, a bio bi najodmorniji i najbolji. Procjenjuje se da je MJ tijekom svoje NBA karijere u prosjeku spavao samo četiri sata dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo koliko bi stvarno bio dobar da je spavao. Nismo vidjeli najbolje od Michael Jordana jer nije spavao u tih četrnaest godina. Nije da je spavao malo, nego nije uopće spavao," dodao je Armstrong.

"Niste ga vidjeli kako trenira. Bio je na treningu najbolji igrač kojeg sam ikada vidio. Nikad nisam vidio nekoga tko tako trenira, to je nešto što trebamo pokazivati djeci jer im samo pokazujemo utakmice kada su upaljena svijetla."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo