LUDA NOĆ DEMARA DEROZANA: / Ubacio rekordnih 52 koša u pobjedi Raptorsa, Zubac i Hezonja skromni uz male minutaže

Image

U NBA ligi sinoć su odigrana četiri susreta, a u čak tri mogli smo vidjeti vrlo napete završnice

2.1.2018.
8:15
VOYO logo

Brooklyn Netsi uspjeli su na svom terenu doći do pobjede protiv Orlando Magica 98-95. Jarrett Allen odigrao je dobru utakmicu za domaćine ubacivši 16 koševa na koje je dodao šest skokova, a dobru partiju pružio je i DeMarre Carroll koji je ubacio 14 koševa uz deset skokova.

Kod Orlanda je najbolji strijelac bio AaronGordon koji je zabio 20 koševa i dodao 12 skokova, a Elfrid Payton dodao je 17 poena. Mario Hezonja u igri je proveo 16 minuta i zabio četiri koša uz dva skoka, ali šut iz igre bio mu je vrlo loš, svega 2/7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan hrvatski predstavnik u najjačoj ligi svijeta, Ivica Zubac, također je poražen sa svojim LA Lakersima na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa sa 114-96. Zubac je dobio 12 minuta u kojima je zabio četiri koša i dodao četiri skoka. Najviše koševa kod Lakersa zabio je JordanClarkson (20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Timberwolvesa je bilo nekoliko raspoloženih igrača. Jimmy Butler zabio je 28 koševa, Wiggins 21, a Towns 16, ali je na to dodao i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tornto Raptorsi na svom su terenu nakon produžetka slavili protiv Milwaukee Bucksa sa 131-127. Nevjerojatnu utakmicu za pobjedničku momčad odigrao je DeMar DeRozan zabivši čak 52 koša što mu je i rekord karijere. Kyle Lowry dodao je 26 koševa, a goste su predvodili Eric Bledsoe (29 koševa) i Antetoukounmpo (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I utakmica između Chicago Bullsa i Portland Trailblazersa riješena je tek nakon produžetka, a gosti su na kraju slavili rezultatom 124-120. CJ McCollum zabio je 32 koša za Portland, ali valja istaknuti i kako je za to ispalio čak 30 šuteva. Aminu je dodao 24 koša, a Evan Turner 22. Kod poraženih domaćina Dunn je bio najbolji strijelac s 22 koša, a Markkanen je dodao 19 uz osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo