LEGENDARNI ZAGREBAČKI KLUB NA NAJŽEŠĆEM UDARU DO SADA: / 'Što ste to napravili najvećem hrvatskom talentu? Postali ste ruglo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na službenoj Facebook-stranici kluba ostavili su podosta vrlo oštrih da ne kažemo i brutalnih komentara

28.2.2020.
10:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vjerovali ili ne, Cibona je u četvrtak u Draženovu domu poražena od Gorice sa 89:84 u sklopu 20. kola HT Premijer lige. Bila je to još jedna podosta loša utakmica legendanrog zagrebačkog kluba, a objašnjenja već polako postaju beznačajna, barem kada su u pitanju navijači.

"Poraz se nije trebao dogoditi, ali događa se. Neki se igrači moraju zapitati o svom fizičkom stanju, pa tek onda o igranju na nekom nivou, no to ćemo sve rješiti narednih nekoliko dana kroz analizu utakmice, razgovor i trening. Već imamo za 3 dana novu utakmicu i moramo se što bolje pripremiti za Koper", rekao je trener Cibone Ivan Velić nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na Cibonu

Međutim, navijače to baš i nije utjašilo. Na službenoj Facebook-stranici kluba ostavili su podosta vrlo oštrih da ne kažemo i brutalnih komentara. Izdvojit ćemo samo nekoliko.

"Ruglo od kluba. Ne zaslužujete igrati u toj legendarnoj dvorani, sram vas bilo", "Katastrofa, dokle treneru? Sramota! Što radite od naše Cibone", "Imate li vi srama, do kada ovako, žalosno na što je spao nekad veliki klub", "Nemojte više igrati zbog ponosa nekadašnjeg imena kluba i slavnih igrača koji su ostavljali srce na terenu, a vi izgubite od Gorice. Molite se da ABA nagodinu otvori i 3. ligu da možete pokazati mišiće", "Sramota šta uradiše od kluba, umjesto da uživam čekajući Cibonu kako večeras igra Euroligu ja čitam Gorica bolja od Cibone. Dobra je reprezentacija kakvi su nam klubovi."...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje je nestao Prkačin?

Neki su se pitali, sasvim opravdano moramo naglasiti, zašto Roko Prkačin, navjeći hrvatski košarkaški talent još od Tonija Kukoča, stagnira i sjedi na klupi, odnosno odigra tek 16. minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto uništavate trenutačno najvećeg talenta HR košarke. Zar vas nije sram da Prka protiv Gorice dobije 16 min. i još izgubite pritom. Bio bih sretniji da se ugasite kao klub nego da sramotite ime i uništavate talente", napisao je jedan razočarani navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo