Uvijek zabavni Shaq / Legedarni Shaq nosio pizze po susjedstvu, pitali ga je li Michael Jordan: 'Ja sam puno bolji!'

Image

U svojim danima kao igrač Shaq je tjerao strah u protivnike sa svcojih 216 centimetara i čak 147 kilograma.

23.2.2022.
22:33
VOYO logo

Shaquille O'Neal jedan je od najboljih košarkaša svih vremena. Legendarni Shaq bio je petnaest puta NBA All-Star, osvojio je dvaput titulu najboljeg NBA strijelca, triput je bio MVP finala i jednom MVP lige i osvoji četiri naslova prvaka.

U svojim danima kao igrač Shaq je tjerao strah u protivnike sa svcojih 216 centimetara i čak 147 kilograma. Njegov potez zvan crni tornado jedan je od najdominantnijih poteza u povijesti lige, a više puta je rušio i cijelu konstrukciju koša tijekom zakucavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O'Neal je oduvijek bio jednako velika faca izvan terena koliko i na terenu. Naime, on je izbacio četiri rap albuma. Njegov prvi, Shaq Diesel, priznat je i kao platinum. Također je svjetski poznati DJ i producent pod imenom DIESEL, a nastupao je i u hrvatskoj.

Na društvenim mrežama je postala hit snimka u kojoj Shaq dijeli pizze po susjedstvu, a djeca su ga pitala je li on Michael Jordan. On im je odgovorio: "Ne, ja sam bolji od Michael Jordana. Moje ime je Shaquille O'Neal i dijelim besplatne pizze," odgovorio je O'Neal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo