LEBRONU NISU POMOGLA NI MOĆNA ZAKUCAVANJA: / Lakersi poraženi kod Portlanda, Šarić sjajan u pobjedi 76-ersa

Image
Foto: AFP

Sjajna Philadelphija pružila je partiju večeri

19.10.2018.
8:03
AFP
VOYO logo

Nova večer u NBA-ju nije bila osobito sadržajna po broju utakmica, odigrane su samo tri, ali bez obzira na to uzbuđenja nije nedostajalo. Kako bi i nedostajalo uzbuđenja u večeri u kojoj za Lakerse debitira LeBron James.

Philadelphia 76-ersi upisali su gostujuću pobjedu kod Chicago Bullsa (127-108), a najbolji pojedinac kod gostiju bio je Ben Simmons s triple-double učinkom (13,13,11), a njega prati i naš Dario Šarić s double-double učinkom (13,10). Osim njih dvojice s po trideset koševa istaknuli su se s jedne strane Zack LaVine i s druge Joel Embiid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao dugo iščekivani LeBron

Miami Heat došao je do pobjede protiv Washington Wizardsa (113-112) u dramatičnoj završnici. Naime, Kelly Olynyk donio je pobjedu Heatu košem koji je zabio samo 0.2 sekunde prije kraja ove napete utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno najzanimljiviji susret večeri bio je onaj između Los Angeles Lakersa za koje je debitirao LeBron James i Portland Trail Blazersa u kojemu su gosti upisali pobjedu. Bez obzira na poraz, LeBron je bio najbolji pojedinac kod Lakersa pa je tako upisao 26 koševa i 12 skokova za double-double učinak, a dodao je i 6 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo