doprvaci prejaki za sixerse / LeBron 'triple-doubleom' donio Cavsima pobjedu nad Philadelphijom, Šarić zaigrao sa zaštitnim naočalama, Žižić u početnoj petorci

Cleveland je do pobjede vodio LeBron James s novim 'triple-double' učinkom od 30 koševa, 13 skokova i 13 asistencija

10.12.2017.
13:01
VOYO logo

Dario Šarić se vratio u akciju nakon propuštene utakmice zbog ozljede oba oka te za 34 minute ubacio 17 koševa uz devet skokova i šest asistencija u porazu Philadelphije 98-105 na gostovanju kod Clevelanda, za koji je utakmicu započeo Ante Žižić i za četiri minute uspio ugrabiti jedan skok i jednom asistirati.  

Cleveland je do pobjede vodio LeBron James s novim 'triple-double' učinkom od 30 koševa, 13 skokova i 13 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši Orlanda poraženi su na gostovanju u Atlanti sa 110-117, a prvi put ove sezone u početnoj petorci Magica našao se Mario Hezonja koji je u igri proveo 31 minutu te ubacio sedam koševa uz šest skokova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac nije sudjelovao u gostujućoj pobjedi LA Lakersa 110-99 protiv Charlottea, a Dragan Bender je u porazu Phoenixa od San Antonija 101-104 igrao pet minuta te imao dva skoka.

Vodeća momčad NBA lige Houston Rocketsi slavili su sa 124-117 na gostovanju kod Portlanda, a najzaslužniji za njihovu devetu uzastopnu pobjedu bio je James Harden postigavši 48 koševa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo