LEBRON NAHVALIO ZUPCA: / Oglasila se i zvijezda večeri: 'To stvarno teško podnosim, mislim da zaslužujem drugačije'

Image
Foto: AFP

Lakersi su na Božić stigli do velike pobjede.

26.12.2018.
9:15
AFP
VOYO logo

Još jednom, Zubac je bio od velike važnosti za nas, u obrani i napadu, poručio je LeBron James poslije velike pobjede La Lakesa nad aktualnim prvacima Golden Stateom.

Image
NEVJEROJATNI ZUBAC RAZBIO PRVAKE: /

Lakersi na krilima mladog Hrvata uništili Curryja i društvo

Image
NEVJEROJATNI ZUBAC RAZBIO PRVAKE: /

Lakersi na krilima mladog Hrvata uništili Curryja i društvo

Najbolji košarkaš današnjice ozlijedio se sedam minuta prije kraja treće četvrtine kada su Lakersi vodili 71:57, a najvjerojatnije je stradala prenopona, no više će se znati nakon detaljnog pregleda i snimanja noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica karijere

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeru s 18 poena, 11 skokova te po dvije blokade i asistencije. To mu je bila treća uatakmica koju je započeo u početnoj petorci. Na najbolji je mogući način iskoristio izostanak McGeeja i Chandlera.

Image
Foto: AFP

LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 21: Ivica Zubac #40 of the Los Angeles Lakers reacts to his foul during a 112-104 Laker win over the New Orleans Pelicans at Staples Center on December 21, 2018 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Harry How/Getty Images/AFP

"Ide mi dobro. Nije na meni da odlučujem, ali mislim da zaslužujem minutažu", kazao je Zubac nakon utakmice u kojoj je briljirao u tandemu s Rondom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam osjećaj kao da jako dugo igramo skupa. Točno znam gdje moram biti i on zna gdje ću je biti pa me uvijek pronađe", rekao je.

Dodao je i kako mu je psihički teško kada ostane izvan sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi mi govore da moram uvijek biti spreman, a znaš da možeš igrati. Također, znaš i da je puno igrača u rotaciji ispred tebe i moraš čekati da netko otpadne i da ti je to jedina prilika da uskočiš i pokažeš što možeš. Ako se ne dokažeš tada onda nećeš igrati sljedećih 20 utakmica", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo