LeBRON JAMES OPET DOKAZAO DA JE JEDAN OD NAJVEĆIH: Ni Jordan, ni Russell, ni Magic to nisu uspjeli - samo on

Image

Igrač Cleveland Cavaliersa još jednom pokazao je svoju veličinu

28.2.2018.
8:37
VOYO logo

Najbolji igrač svoje generacije LeBron James postigao je nešto što još nikome u povijesti nije uspio. Živuća legenda Cleveland Cavaliersa vodila je momčad do 129:123 pobjede protiv Brooklyna s 31 poena, 12 skokova i 11 asistencija. LeBron je s tim učinkom postao prvi igrač u NBA povijesti koji je u karijeri zabilježio 30 000 poena, 8000 skokova i 8000 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio njegov 67. triple-double u karijeri, a ispred njega je od aktivnih igrača samo Russell Westbrook. Također, u veljači prosječno bilježi 27 poena, 10.5 skokova i 10.5 asistencija u 10 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEBRON JAMES PRESKOČIO BRYANTA I POSTAVIO NOVI REKORD: Prije velikog ostvarenja čestitao je i samome sebi

Tek je četvrti igrač u povijesti koji je u jednom mjesecu u prosjeku imao triple-double, a druga trojica su Oscar Robertson, Wilt Chamberlain i Russell Westbrook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron je u svojoj bogatoj karijeri tri puta osvojio naslov NBA prvaka (dva put s Miamijem i jednom s Cavsima), u sva ta tri finala bio je MVP, a još je četiri puta u regularnoj sezoni bio najkorisniji igrač lige. Bio je izabran u All-Star momčad 14 puta, a u ligu je došao 2003. godine kada je izabran kao prvi pick na NBA draftu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prosjeku u svojoj karijeri u regularnoj sezoni zabija 27.1 poena uz 7.3 skokova i 7.1 asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo