Spas za hrvatsku košarku? Legenda najavila povratak!

Toni Kukoč planira se vratiti košarci. Ima samo jednu dilemu, krenuti ili u trenerske vode ili okušati se kao TV komentator.

19.12.2012.
14:37
VOYO logo

'Nakon 20 godina igranja, super je bilo uzeti stanku od košarke ovih pet, šest godina. No kad gledam na život, ne mogu ja biti inženjer kemije. Košarka je, ‘ajmo tako reći, jedino što stvarno znam, jedino u čemu se mogu pronaći, i sposoban sam učiti mlađe', poručio je naš ponajbolji košarkaš svih vremena - Toni Kukoč.

U karijeri se može pohvaliti s tri NBA naslova, medaljama s OI, brojih svjetskih i europskih prvenstva i sad je odlučio vratiti se sportu koji ga je planetarno proslavio. Ideja je biti trener ili TV komentator:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Sjedinjenim Državama počeo bih kao asistent, ali samo u NBA-u. U Europi bi me zanimalo da odmah postanem glavni trener. Europa ne bi bila opcija prve ili dvije godine, dok je kćer još kod kuće, ali nakon toga je i rad u Europi jedna od mogućnosti", podvukao je Kukoč i na pitanje o angažmanu u Hrvatskoj u razgovoru za Jutarnji list dodao: "Ako je Hrvatska u Europi onda je sve moguće. Mislim da košarku znam, i to dobro, i našu i europsku i američku, te da dosta mogu pokazati i ponuditi igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo