Kraj sezone za Kobija? (VIDEO)

Superstar Lejkersa doživeo težu povredu

13.4.2013.
15:30
VOYO logo

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa grčevito se bore sa Jutom za osmo mesto na Zapadu, a u samom finišu sezone najverovatnije su ostali bez prve zvezde tima Kobija Brajanta koji je noćas doživeo povredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brajant je na meču protiv Golden Stejt Voriorsa je povredio Ahilovu tetivu, zbog koje će morati na operaciju i teško je za očekivati da će biti spreman za plej-of, ukoliko Lejkersi izbore mesto za doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim procenama za Brajanta je sezona definitivno završena.

"Sav trening i žrtva su bačeni kroz prozor jednim korako koji sam uradio milion puta. Frustracija je ogromna. Bes je veliki. Žašto se ovo dođavola dogodilo!? Nema nikakvog smisla. Sada treba da se oporavim od ovoga i budem isti igrač u 35. godini? Kako dođavola to da uradim? Nemam ideju. Imam li dovoljno jaku volju da prebrodim ovo. Možda je trebalo da se zavalim u stolicu za ljuljanje i evociram uspomene iz prošlosti. Možda se ovako završava moja priča. Možda me je vreme ovaj put pobedilo. Ali možda i nije. Pola četiri je ujutur, noga mi je kao teg, vrti mi se u glavi od lekova protiv bolova, potpuno sam budan", napisao je Brajant na svojoj Fejsbuk stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo